Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Anthony ‘Showtime’ Pettis kan op 10 december weer eens een belt om zijn middel binden. De voormalige UFC lightweight kampioen zal met Max ‘Blessed’ Holloway vechten voor de interim featherweight titel. Tijdens de UFC 206 conference call spreken de twee zich uit over de ontstane situatie en een potentieel gevecht met Jose ‘Junior’ Aldo.
De twee interim titel deelnemers delen niet elkaars mening over Aldo. Voormalig lightweight kampioen Pettis heeft nog veel respect voor de Braziliaan. Holloway daarentegen sprak zich vaker negatief uit over de huidige featherweight kampioen en noemde hem meermaals een p*ssy.

”Voor mij is Jose Aldo nog steeds Jose Aldo. Iedereen verliest wel eens. Zelfs de allergrootste verliezen wel eens. Zelfs na zijn 13 seconden tegen Conor McGregor heeft hij nog steeds zijn grote geschiedenis. Hij is lang een dominante kampioen geweest. Het is niet alsof hij er ineens niks meer van kan omdat hij knock out geslagen is door McGregor.”, aldus Pettis.

”Ik ben niet bevriend met hem en ik volg hem niet op social media. Ik praat niet met hem, retweet zijn berichten niet en heb geen gesprekken met hem. Dus wie weet wat er in zijn hoofd omgaat. Alleen hijzelf en zijn coach zullen dat weten. We zien wel wat er gebeurd. We zien het allemaal wel na 10 december.”
, aldus Holloway

Voordat één van de twee in aanmerking komt om het op te nemen tegen Jose Aldo voor de featherweight titel zullen ze eerst samen de octagon instappen op 10 december.

”Ik ben niet bezorgd om Jose Aldo of Conor McGregor. Het enige waar ik aan denk is 10 december. We hebben nu 10 extra minuten om te laten zien we de beste is. Hij komt met veel intensiteit en heeft veel goede eigenschappen. Hij is een vechter met een goede gameplan en is iemand waarvoor ik wel enthousiast wordt om tegen te vechten.”, aldus Pettis

”Pettis is een voormalige kampioen die zijn titel een paar keer heeft verdedigt. Hij is één van de beste in de wereld geweest voor een lange tijd en ik kijk ernaar uit om mezelf te testen tegen hem. Dit is een gevecht die de fans willen zien en dit is het gevecht dat de fans zullen krijgen. Hij heeft een lange tijd aan de top gestaan en nu kan ik laten zien wat ik waard ben.”, aldus Holloway

Volgend weekend zullen de twee heren uitmaken wie er met de UFC interim featherweight titel vandoor gaat, en een titelgevecht vrijspeelt met Jose Aldo.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Donald Cerrone en Jorge Masvidal via Twitter akkoord om te vechten in Denver

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Donald ‘Cowboy’ Cerrone is niet ...

Michael Bisping: “Dit is een teken dat Vitor Belfort een pussy is.”

Vitor Belfort liet lachend de naam CM Punk vallen als laatste tegenstander uit zijn ...

UFC Belfast & UFC Sao Paolo: Line-up, uitzendtijden en zenders

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vanavond zijn er twee UFC ...

Dana White and Leonard Ellerbe – Mayweather vs. McGregor Media Scrum

UFC President Dana White en Mayweather Promotions directeur gaven vannacht een persconferentie over Mayweather ...