Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

EPIC MMA was aanwezig in de Leonardo Tower Hotel in Tel Aviv, Israël voor de persconferentie van Bellator 164: Koreshkov vs. Lima. We kregen de kans om wat vragen te stellen aan Bellator president Scott Coker over een aantal Nederlandse atleten en de kans op een evenement in Nederland.


Uiteraard vroegen we hoe dat dit evenement in Tel Aviv tot stand is gekomen en over de internationale agenda van volgend jaar. Bellator zal volgend jaar maar liefst acht internationale evenementen houden en Coker geeft aan graag een keer naar Nederland te komen, of dat in 2017 is kon hij niet zeggen.

Nadat Marloes Coenen haar laatste partij niet door is gegaan vroegen wij de president over wat hun plannen zijn voor Nederlandse ster. Coker geeft aan dat Coenen haar volgende partij tegen Julia Budd zal zijn voor de eerste Bellator MMA vrouwelijke featherweight titel. Natuurlijk vroegen we over de rematch aanstaande december tussen Melvin Manhoef en Rafael Carvalho en vroegen we of er al een gevecht geboekt stond voor Djamil Chan.

Bekijk het interview hieronder:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Bellator 177 Dantas vs. Higo Recap

Eduardo Dantas versloeg Leandro Higo via een split decision. Zijn titel werd tijdens de ...

De eerste aflevering van MVP 24/7: Michael “Venom” Page

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bekijk hier de eerste aflevering ...

Bellator 175 Rampage vs. King Mo II Recap

Rampage Jackson en King Mo lieten hun partij naar de handen van de juryleden ...