Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Donald ‘Cowboy’ Cerrone is één van de meest actieve atleet in de UFC op dit moment. Op 12 november zal hij de octagon instappen met Kelvin Gastelum als de UFC voor het eerst haar deuren opent in Madison Square Garden. Hoewel ‘Cowboy’ nog moet vechten denkt hij al na over zijn volgende gevecht namelijk, Demian Maia op UFC 207.

‘Cowboy’ won maar liefst acht opeenvolgende zeges in de lightweight divisie voordat hij eindelijk mocht vechten voor de titel tegen Rafael Dos Anjos. Zijn zegetocht ging onder andere langs Benson Henderson, Eddie Alvarez, Jim Miller, Myles Jury en Edson Barboza. Zijn titelgevecht pakte iets anders uit dan hij gehoopt had, en hij verloor van de Braziliaan via een technische knock out in de eerste ronde. Dos Anjos won ook van Cerrone in 2013 waarna ‘Cowboy’ zijn acht opeenvolgende overwinningen neerzette.

Ook dit keer reageert Cerrone goed op een verlies van Dos Anjos, maar ditmaal een divisie hoger. Alex Oliveira, Patrick Côté en Rick Story werden allen verslagen dit jaar door ‘Cowboy’. Elk evenement verliet hij met een Performance of the Night bonus. Cerrone zal tegen Gastelum voor de vierde keer de octagon instappen, en hoopt nummer vijf in december tegen Maia toe te voegen. Dit gaf hij woensdag aan tijdens de pre-UFC 205 media lunch.

”Wat ik echt wil doen na UFC 205 is vechten met Demian Maia wat tevens ook heel logisch is. We zullen zien of Demian klaar is om op 30 december te vechten. Hij is goed bezig in de top, en daar wil ik tegen vechten.

Hij is waarschijnlijk degene die de volgende is om te vechten voor de titel toch? Hij maakt iedereen af. Veel mensen zijn bang als iemand zo goed is. Ik houd daar wel van. Kom maar op met die sh*t.”

Cerrone heeft het grootste gedeelte van zijn carrière uitgevochten in de lightweight divisie. Sinds februari van dit jaar is hij bezig aan een opmars in de 170 pond divisie, maar ondanks zijn stap omhoog in gewichtsklasse is hij ook bereidt om een stap omlaag te doen.

”Oh man, als het geld goed is dan zal ik zeker afzakken naar 145 pond. Geen probleem. Het zal zeker niet prettig zijn, maar nu zit ik hier vandaag. Vanmorgen woog ik 176/177 pond, en ik kan eten wat ik wil. Het voelt wel lekker om zwaarder te vechten. Zeker weten.”

Donald Cerrone stond eigenlijk gepland om het tegen Robbie Lawler op te nemen op UFC 205, maar die trok zich later terug waarna Kelvin Gastelum zijn nieuwe tegenstander werd.

Volledige line-up voor UFC 205 New York City, 12 november 2016, Madison Square Garden

Main card
–  Eddie Alvarez vs. Conor McGregor
–  Tyron Woodley vs. Stephen Thompson
–  Joanna Jedrzejczyk vs. Karolina Kowalkiewicz
–  Donald Cerrone vs. Kelvin Gastelum
–  Chris Weidman vs. Yoel Romero
–  Miesha Tate vs. Raquel Pennington

Prelims

–  Frankie Edgar vs. Jeremy Stephens
–  Khabib Nurmagomedov vs. Michael Johnson
–  Rashad Evans vs. Tim Kennedy
–  Rafael Natal vs. Tim Boetsch
–  Jim Miller vs. Thiago Alves
–  Vincente Luque vs. Belal Muhammad
–  Liz Carmouche vs. Katlyn Chookagian

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Edmond Tarverdyan

Coach Edmond Tarverdyan: “Ik weet dat Ronda Cyborg kan verslaan.”

Coach Edmond Tarverdyan wil zijn pupil Ronda Rousey nog één keer in actie zien, ...

Luke Rockhold: “GSP zal verpletterd worden.”

Luke Rockhold verwacht dat Georges St-Pierre geen schijn van kans maakt tegen Michael Bisping. ...

Travis Browne: ”Edmond Tarverdyan is nog steeds mijn coach.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMA Fighting Travis ‘Hapa’ ...

Fight Night Nashville Free Fight: Saint Preux vs Krylov

Saint Preux hoopt zijn negatieve reeks van drie verliespartijen te doorbreken in Nashville op ...