Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

EPIC MMA was aanwezig in de Leonardo Tower Hotel in Tel Aviv, Israël voor de persconferentie van Bellator 164: Koreshkov vs. Lima. We kregen de kans om wat vragen te stellen aan Bellator welterweight titel uitdager Douglas Lima.


Na zijn overwinning op Paul Daley in Londen spraken wij ook met de Braziliaan en gaf aan dat hij geblesseerd was in de eerste match tegen Koreshkov en dat dat zeker heeft meegespeeld in het verliezen van zijn titel. Lima heeft een uitstekende trainingskamp gehad en verteld ons dat hij helemaal gezond is. Hij heeft geleerd van zijn fouten en zal er alles aan doen om die belt terug om zijn middel te krijgen.

Hij geeft aan comfortabel te zijn in elke situatie of het nu staand is of op de grond en zal voor die finish willen gaan. Lima is nog nooit eerder in Israël geweest en zal dan ook na het gevecht de stad gaan verkennen.    


Bekijk hieronder het volledige interview met Douglas Lima:
 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Bellator zal de medische kosten van “Cyborg” uitbetalen evenals zijn Win Bonus.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bellator president, Scott Coker heeft ...

(Video) Bellator 152: Weigh-ins

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zaterdag is het dan eindelijk ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...