Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Een paar dagen nadat het historische UFC-event geweest is en de gemoederen van iedereen een beetje gedaald zijn komt Eddie Alvarez met een statement op zijn instagram pagina, daarin legt hij uit wat er zo verkeerd ging.


Natuurlijk was het voor Eddie een zware tegenslag om zijn titel af te moeten geven na zijn verlies tegen Conor McGregor, maar hij heeft er goed over nagedacht en schreef een emotionele maar constructieve statement. Hij had ook lovende woorden voor zijn tegenstander.

“Ten eerste wil ik Conor en zijn team bedanken, ze blijven het maar presteren en doen wat ze zeggen dat ze gaan doen. Daar neem ik mijn pet voor af, proficiat”


Hierna volgt hij;

“Over mezelf kan ik alleen dit zeggen, ik heb het echt mega verknald… Ik heb niets gedaan waar ik de laatste 10 weken op heb getraind, eigenlijk compleet het tegenovergestelde. Als ik het plan snel kan uitleggen was het het idee om naar zijn linkerkant te draaien en volop te gaan worstelen en niet wat ik dus deed, te gaan boxen en in zijn sterkste wapen te lopen. Deze manier waarop ik vocht was een zekere doodsvonnis en de uitkomst was daarom passend.”


Daarin lees je af dat hij van deze les geleerd heeft, even later in de statement gaat hij in over zijn toekomst.

“Behalve de uitslag heb ik genoten van de fight-week en de aanloop na het event, het was om te genieten. Ik bestempel mijzelf nooit na één winst en ook niet na één verloren gevecht, het was simpel gezegd niet mijn dag.. Ik weet zeker dat ik nog een kans krijg om een goede dag te vechten en ik zal de loop naar de octagon altijd maken om uit te vinden of ik deze zal hebben. Bedankt voor het luisterend oor. – Eddie Alvarez”


Hopelijk zullen we Eddie snel terug zien in de octagon om samen met hem dat uit te gaan vinden.

     

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 208: Holm vs de Randamie: Line-up, uitzendtijden en zenders

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Dit weekend zal Nederland geschiedenis ...

White: ”Floyd Mayweather is internationaal gezien lang niet zo groot als Conor McGregor.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De geruchten rondom een gevecht ...

Fabricio Werdum noemt JDS Braziliaanse Conor McGregor

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Fabricio Werdum vindt dat hij een ...