Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Een paar dagen nadat het historische UFC-event geweest is en de gemoederen van iedereen een beetje gedaald zijn komt Eddie Alvarez met een statement op zijn instagram pagina, daarin legt hij uit wat er zo verkeerd ging.


Natuurlijk was het voor Eddie een zware tegenslag om zijn titel af te moeten geven na zijn verlies tegen Conor McGregor, maar hij heeft er goed over nagedacht en schreef een emotionele maar constructieve statement. Hij had ook lovende woorden voor zijn tegenstander.

“Ten eerste wil ik Conor en zijn team bedanken, ze blijven het maar presteren en doen wat ze zeggen dat ze gaan doen. Daar neem ik mijn pet voor af, proficiat”


Hierna volgt hij;

“Over mezelf kan ik alleen dit zeggen, ik heb het echt mega verknald… Ik heb niets gedaan waar ik de laatste 10 weken op heb getraind, eigenlijk compleet het tegenovergestelde. Als ik het plan snel kan uitleggen was het het idee om naar zijn linkerkant te draaien en volop te gaan worstelen en niet wat ik dus deed, te gaan boxen en in zijn sterkste wapen te lopen. Deze manier waarop ik vocht was een zekere doodsvonnis en de uitkomst was daarom passend.”


Daarin lees je af dat hij van deze les geleerd heeft, even later in de statement gaat hij in over zijn toekomst.

“Behalve de uitslag heb ik genoten van de fight-week en de aanloop na het event, het was om te genieten. Ik bestempel mijzelf nooit na één winst en ook niet na één verloren gevecht, het was simpel gezegd niet mijn dag.. Ik weet zeker dat ik nog een kans krijg om een goede dag te vechten en ik zal de loop naar de octagon altijd maken om uit te vinden of ik deze zal hebben. Bedankt voor het luisterend oor. – Eddie Alvarez”


Hopelijk zullen we Eddie snel terug zien in de octagon om samen met hem dat uit te gaan vinden.

     

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Fight Announcements Recap Week 51.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.   Deze week maar liefst ...

De prijzen van UFC Rotterdam: Overeem vs. Arlovski zijn bekend!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Nederlandse UFC®-held en nummer drie ...

Cindy Dandois

Cindy Dandois maakt eindelijk haar langverwachte debuut in de UFC

België is een UFC vechter rijker. Cindy Dandois gaat op UFC Fight Night Nashville ...

UFC 204: Bisping vs Henderson: Live uitslagen met scorecards van de jury!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EPIC MMA is aanwezig bij ...