Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Voormalig UFC heavyweight kampioen Fabricio ‘Vai Cavalo’ Werdum is nog steeds niet te spreken over de UFC. Werdum is zich aan het voorbereiden op zijn rematch met een andere voormalige UFC-kampioen Cain Velasquez op UFC 207. De Braziliaan geeft aan dat hij niet gelukkig is bij de UFC en twijfelt dan ook over een contractverlenging.

Het ziet ernaar uit dat de 39-jarige Werdum de volgende grote naam is die zijn geld ergens anders gaat verdienen. De Braziliaan geeft tegen het Braziliaanse Combate aan dat hij zich niet gewaardeerd voelt in de UFC.

”Ik weet nog niet of ik mijn contract verleng als ie afloopt. Er kan van alles gebeuren maar dit wil ik je wel even vertellen. Ik ben voor 100% een man van het bedrijf. Als het nou gaat om een sponsor of een organisatie. Ik ben iemand waar je altijd op kunt bouwen. Echter, kan ik niet een man van het bedrijf zijn als het gevoel niet wederzijds is. Als ik gelukkig ben zal ik er alles aan doen om het beste voor iedereen te verwezenlijken, maar als ik niet gelukkig ben en dat ben ik, dan is het moeilijk om mij ervoor in te zetten.

Ik zit er een beetje mee dat het zo moet nu al die jaren. Ik zie mezelf als een veteraan want ik ben ten slotte 39 jaar. Ik begon vrij laat ergens in mijn twintiger jaren maar toch zie ik mezelf als veteraan van de sport. Ik zie mezelf nog 2 à 3 jaar vechten maar helemaal stoppen kunnen we nooit. Ik kan niks vrijgeven over mijn contract. Misschien krijg ik een beter voorstel van een andere organisatie maar daar is nu nog geen sprake van. Wie weet wordt ik weer gelukkig in de UFC en blijf ik. Misschien ga ik ergens anders heen of stop ik helemaal. Dus het kan nog alle kanten op.”

Werdum was recent nog ontslagen als Spaanstalige commentator bij de UFC nadat hij zich kritisch uitte over de hoofdsponsor Reebok via Twitter. Op 30 december stapt ‘Vai Cavalo’ de octagon in met Cain Velasquez op UFC 207. 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Khabib Nurmagomedov’s reactie op Aldo: ”Ik pest de kleintjes niet.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Jose Aldo ‘Junior’ gaf onlangs ...

Braziliaanse MMA Athletic Commission keurt gebruik van instant replay goed

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De MMA-wereld staat voor een ...

Fabricio Werdum: “Overeem is heel slim maar hij is niks veranderd.”

Fabricio Werdum heeft naar eigen zeggen geduld nodig om de gevaarlijke Alistair Overeem te ...

Fight Announcements Recap Week 14 (2016).

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Ook deze week ...