Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Dit weekend zal de UFC weer neerstrijken in Melbourne, Australië met in het main event een partij tussen Robert Whittaker die de zevende plek heeft in de middleweight divisie en de nummer acht, Derek Brunson. 


Beide mannen in deze free-fight zijn oude bekenden van het programma TUF maar Whittaker wist de serie te winnen waar Tavares in de halve finale eruit werd gestuurd door Court McGee. Robert Whittaker staat onder andere bekend om zijn kracht en Brad Tavares komt er eigenhandig achter hoe krachtig de linkerhoek wel niet is van Whittaker. Na deze partij heeft Whittaker atleten zoals Urijah Hall en Rafael Natal weten te verslaan om het van het weekend op te nemen tegen de nummer acht, Derek Brunson.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 213 Nunes vs. Shevchenko Countdown

IT'S INTERNATIONAL FIGHT WEEK - Start je fight week goed met de UFC 213 ...

UFC 209 Free Fight: Nurmagomedov vs. Johnson

Khabib Nurmagomedov en Tony Ferguson zullen op UFC 209 uitmaken wie de UFC interim ...

UFC Rotterdam: Ultimate Media Day

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zondag komt de UFC ...