Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Gegard ‘The Dreamcatcher’ Mousasi heeft afgelopen weekend zijn verliespartij tegen Uriah ‘Primetime’ Hall rechtgezet. Op UFC Fight Night 99 in Belfast vervingen de twee middleweights de geblesseerde Gunnar Nelson en Dong Hyun Kim. Mousasi had geen moeite met Hall en wist ook zijn 4e gevecht van 2016 te winnen. De Nederlander denkt nu aan Anderson Silva of Nick Diaz.
Mousasi won sinds zijn verliespartij tegen Hall al zijn partijen. De Brazilianen Thales Leites, Thiago Santos en Vitor Belfort moesten alle hun meerdere kennen in de voormalige Strikeforce en Dream kampioen. Na het wegvallen van de main event van UFN 99 kreeg Mousasi de mogelijkheid om zijn verliespartij te wreken. Eerder liet hij al weten dat Hall met geluk won.

”Sinds USADA gekomen is ben ik dominant. Uriah Hall won uit stom geluk. Iedereen die verstand heeft van de sport weet dat het stom geluk was.”

Op UFN 99 zette hij zijn woorden extra kracht bij door Hall zonder moeite te verslaan in de eerste ronde. Met nog één gevecht op zijn UFC-contract denkt Mousasi al na over zijn volgende stap. Anderson Silva, Nick Diaz en Luke Rockhold passeren allemaal de revue.

Anderson Silva en Nick Diaz in een superfight zijn goede partijen voor mij, maar als ik een titelgevecht wil is Luke Rockhold misschien beter. Het ligt aan de UFC. Als ze mij een top 10, top 15 of de nummer 2 geven zal ik het accepteren mits ik daarna voor de titel mag vechten. Ik ben klaar om iedereen te verslaan.”


Mousasi gaf verder aan blij te zijn dat hij zijn verliespartij tegen Hall nu kan vergeten.

”Hij heeft onze eerste partij eerlijk gewonnen. Ik geef alle credits aan Uriah dat hij mij de kans heeft gegeven voor een rematch. Daar moet ik respect voor hebben en Hall is een aardige kerel. Nu ligt dit achter mij. Ik heb er genoeg van om die stomme highlight van zijn stomme trap tegen mijn gezicht te zien. Ik heb er genoeg van dus ik laat het nu achter me. Ik kijk er naar uit om voor de titel te gaan.”

Voor de Nederlandse tv gaf Mousasi aan dat hij voor nu even rust neemt. Hij zal wel doorgaan met trainen omdat hij vrienden moet helpen voorbereiden met hun partijen. Zelf wil Mousasi nog niks vastleggen voor de toekomst, maar hij zal wel bereidt zijn om weer in te vallen als iemand geblesseerd uitvalt en als het een goede tegenstander is.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Joanna Jedrzejczyk onthult grote plannen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: ESPN Het gaat kampioene ...

Instagram recap week 11: Joanna zoekt nieuwe gym, Zingano op de weg terug en een potje tennis met GSP

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Tijdens de Instagram recap blikken ...

Michael Bisping: “Dit is een teken dat Vitor Belfort een pussy is.”

Vitor Belfort liet lachend de naam CM Punk vallen als laatste tegenstander uit zijn ...

UFC 214

UFC 214: Een werkelijk epische kaart

Het ziet er naar uit dat UFC 214 de sterke kaart van UFC 211 ...