Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

EPIC MMA was aanwezig in de Leonardo Tower Hotel in Tel Aviv, Israël voor de persconferentie van Bellator 164: Koreshkov vs. Lima. We kregen de kans om wat vragen te stellen aan Bellator featherweight Georgi “Insane” Karakhanyan.


De Amerikaanse Karakhanyan stond laatst nog in de Bellator kooi tegenover Bubba Jenkins en ging na een KO in de eerste ronde er vandoor met de winst. Nu twee en een halve maand later zal hij zijn opmars maken tegenover Bellator debutant Kirill Medvedovsky, we vroegen ‘Insane’ onder andere naar zijn voorbereiding.

Voor zijn voorbereiding is Karakhanyan naar Colorado gegaan om daar onder andere te trainen met voormalig UFC bantamweight kampioen T.J. Dillashaw. Volgens de voormalig WSOF kampioen is hij altijd in ‘fight-shape’ en heeft hij geen problemen met dubbele trainingskampen. Karakhanyan wist in eerste instantie niet wie zijn tegenstander was maar naar het bekijken van een aantal partijen is hij er van overtuigd dat hij het gevecht vroegtijdig zal beëindigen.

Bekijk hier het volledige interview met Georgi Karakhanyan:
 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Bellator 158: Weigh-in Video & Resultaten

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zaterdag komt Bellator MMA ...

Benson Henderson krijgt gelijk “Titleshot”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De kersverse Bellator vechter en ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

Patricky Freire en Derek Campos zullen samen weer het strijdtoneel instappen in Oklahoma op ...

(Video) Bellator 152: Raymond Daniels “I guarantee a spectaculair finish”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zaterdag is het dan eindelijk ...