Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 Conor ‘The Nottorious’ McGregor’s hoofdcoach en vriend John Kavanagh is niet tevreden hoe de UFC is omgegaan met het wegvallen van Daniel ‘DC’ Cormier. De UFC light-heavyweight kampioen raakte geblesseerd voor zijn UFC 206 partij met Anthony ‘Rumble’ Johnson. Als oplossing werden Max ‘Blessed’ Holloway en Anthony ‘Showtime’ Pettis doorgeschoven van co naar main event en staat de interim featherweight titel op het spel. Hierdoor werd de voormalige interim kampioen Jose ‘Junior’ Aldo gepromoveerd tot kampioen en verloor McGregor zijn titel.

De UFC laat weten dat McGregor vrijwillig zijn titel heeft afgestaan voor Aldo, maar weinig mensen in de MMA-wereld geloven dit verhaal. In een gesprek met Red FM breakfast show van Severe MMA laat de succesvolle coach weten dat McGregor niet echt een keus had.

”Het was een beslissing van de UFC en ik ben heel teleurgesteld in hoe hun hiermee zijn omgegaan. Er waren wat vervelende omstandigheden gebeurd waardoor ze deze keus gemaakt hebben. Ze verloren hun main event en hebben toen ff snel een nieuwe main event in elkaar gezet.

Ze vonden dat ze een gevecht voor een belt moesten aanbieden om het goed te kunnen verkopen. Dus ze pakte de interim-titel van Jose af en promoveerde hem tot kampioen. Dat vind ik gewoon belachelijk.”

McGregor versloeg Aldo in december van het vorige jaar en vocht daarna driemaal buiten zijn eigen featherweight divisie. 2x stapte de Ier de octagon in met Nate Diaz en 2 weken geleden schreef hij geschiedenis door Eddie Alvarez te verslaan voor zijn lightweight titel. Kavanagh vindt niet dat McGregor’s titel afgepakt had moeten worden op basis van het niet verdedigen voor een langere periode.

”Conor is pas 11 maanden de featherweight kampioen. Er zijn veel, veel voorbeelden waarin kampioenen hun titel pas na 15 à 18 maanden verdedigen. Hij zit pas op 11 maanden en ze strippen hem van zijn titel. Ik vind het heel kortzichtig hoe de UFC hiermee is omgegaan.”

Holloway en Pettis zullen 10 december op UFC 206 uitmaken wie het mag opnemen tegen Aldo om uit te vechten wie de ‘echte’ featherweight kampioen is.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Khabib Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov spreekt voor het eerst sinds UFC 209: “Het was 100 % mijn fout.”

Khabib Nurmagomedov spreekt voor het eerst sinds zijn miserabele weightcut op UFC 209, waardoor ...

Marcin Prachnio: Een UFC-debuut met een Nederlands tintje

Marcin Prachnio maakt dit weekend zijn UFC-debuut. Wij spraken hem in voorbereiding op zijn ...

Germaine de Randamie

Germaine de Randamie weigert tegen Cyborg te vechten

Germaine de Randamie wil vanwege de dopingperikelen in het verleden van Cris Cyborg absoluut ...

Dana White: ”Yoel Romero verdient zeker een titelgevecht na UFC 205.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMA Fighting Yoel ‘Soldier ...