Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Jon ‘Bones’ Jones is voor de tweede keer in zijn UFC-carrière gestript van een titel. De eerste keer raakte hij zijn belt kwijt na een ‘hit and run’, en deze keer raakt hij zijn interim belt kwijt nadat hij niet door de drugstest kwam aanlopend naar UFC 200.

Onlangs heeft Jon Jones zijn uitspraak te horen gekregen van de United States Anti-Doping Agency. De voormalige kampioen en interim-kampioen zal in ieder geval met terugwerkende kracht één jaar geschorst worden. Tijdens juli van het volgend jaar mag Jones zoals het er nu naar uitziet weer vechten. ‘Bones’ wacht echter nog wel op de uitspraak van de Nevada Athletic Commission. Jones werd vrijgesproken dat hij met voorbedachte raden de verboden stoffen in zijn lichaam kreeg, omdat de stoffen in een viagra pil zaten. Dana White sprak met ESPN over de situatie met Jones, en gaf aan dat de keus niet moeilijk was om Jones te strippen van zijn interim-titel.

”Jon Jones heeft het op elk vlak verpest, iemand met zoveel talent heeft het verpest. Grootste talent ooit, en grootste verprutser ooit. Hij was de interim-kampioen omdat hij in april moest vechten voor de titel. We hebben hem dit gegeven. ‘Jij had voor de titel moeten vechten, hier is ie.’ Het klinkt niet logisch als hij nog steeds de interim-kampioen is met alles wat er nu gebeurd om hem heen.”

Jon Jones had het record van Anderson Silva van meeste opeenvolgende titelverdedigingen binnen handbereik voor zijn serie incidenten opkwamen. Nadat hij in april 2015 gestript werd van zijn titel eindigde zijn zegereeks op 8 opeenvolgende titelverdedigingen. Na een lange schorsing kwam Jones terug in de octagon, en versloeg hij Ovince Saint-Preux voor de UFC interim light-heavyweight titel. Zoals we inmiddels weten is hij deze titel nu ook kwijt geraakt doordat faalde voor een drugstest.

Op de Dan LeBaterd Show afgelopen dinsdag gaf Dana White aan dat Jon Jones door zijn incidenten rond de $15-20 miljoen aan carrière opbrengsten is misgelopen.

In december is ‘Bones’ de main event op Submission Underground 2 waarin hij het opneemt tegen Dan Henderson.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Verslag) Bob Schrijber, UFC 193: Stefan is scherp, scherp als een mes

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bob Schrijber is met Stefan ...

Fight Announcements Recap Week 41.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Slechts 4 nieuwe gevechten werden deze ...

Cejudo geblesseerd, gevecht met Sergio Pettis gaat niet door

Henry Cejudo moet alweer een gevecht afzeggen, dit keer vanwege een handblessure. Pettis zal ...

Länsberg: Als Cyborg geen 140 haalt dan is het voor mij gedaan.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Deze week lieten wij jou ...