Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Jon ‘Bones’ Jones is voor de tweede keer in zijn UFC-carrière gestript van een titel. De eerste keer raakte hij zijn belt kwijt na een ‘hit and run’, en deze keer raakt hij zijn interim belt kwijt nadat hij niet door de drugstest kwam aanlopend naar UFC 200.

Onlangs heeft Jon Jones zijn uitspraak te horen gekregen van de United States Anti-Doping Agency. De voormalige kampioen en interim-kampioen zal in ieder geval met terugwerkende kracht één jaar geschorst worden. Tijdens juli van het volgend jaar mag Jones zoals het er nu naar uitziet weer vechten. ‘Bones’ wacht echter nog wel op de uitspraak van de Nevada Athletic Commission. Jones werd vrijgesproken dat hij met voorbedachte raden de verboden stoffen in zijn lichaam kreeg, omdat de stoffen in een viagra pil zaten. Dana White sprak met ESPN over de situatie met Jones, en gaf aan dat de keus niet moeilijk was om Jones te strippen van zijn interim-titel.

”Jon Jones heeft het op elk vlak verpest, iemand met zoveel talent heeft het verpest. Grootste talent ooit, en grootste verprutser ooit. Hij was de interim-kampioen omdat hij in april moest vechten voor de titel. We hebben hem dit gegeven. ‘Jij had voor de titel moeten vechten, hier is ie.’ Het klinkt niet logisch als hij nog steeds de interim-kampioen is met alles wat er nu gebeurd om hem heen.”

Jon Jones had het record van Anderson Silva van meeste opeenvolgende titelverdedigingen binnen handbereik voor zijn serie incidenten opkwamen. Nadat hij in april 2015 gestript werd van zijn titel eindigde zijn zegereeks op 8 opeenvolgende titelverdedigingen. Na een lange schorsing kwam Jones terug in de octagon, en versloeg hij Ovince Saint-Preux voor de UFC interim light-heavyweight titel. Zoals we inmiddels weten is hij deze titel nu ook kwijt geraakt doordat faalde voor een drugstest.

Op de Dan LeBaterd Show afgelopen dinsdag gaf Dana White aan dat Jon Jones door zijn incidenten rond de $15-20 miljoen aan carrière opbrengsten is misgelopen.

In december is ‘Bones’ de main event op Submission Underground 2 waarin hij het opneemt tegen Dan Henderson.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Weekly Fight Announcements: UFC

Stipe Miocic verdedigt op UFC 220 zijn titel tegen Francis Ngannou en kersverse onbetwiste ...

(Vlog) UFC 204 Embedded — Episode 1

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 204 Embedded is een ...

Max Holloway: ”UFC moet hem maar eerst zijn hersens laten nakijken.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Max ‘Blessed’ Holloway versloeg voormalig ...

(Video) Sage Northcutt niet onder de indruk van Mickey Gall

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 203 in Cleveland stond ...