Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Er is veel te doen geweest rondom McGregors’s jacht naar geschiedenis. Dana White sprak zich meerdere malen uit dat de Ier één titel moet inleveren als hij de lightweight titel wint. Tijdens UFN 101 Melbourne maakte de UFC bekend dat McGregor vrijwillig afstand heeft gedaan van zijn featherweight titel, en dat Jose Aldo weer de kampioen is. Anthony Pettis vs Max Holloway zullen vechten voor de interim titel op UFC 206.
Het strippen van McGregor’s titel kwam in een stroomversnelling nadat UFC 206 main event en UFC light-heavyweight kampioen Daniel Cormier geblesseerd uitviel. Om de kaart te redden besloot de UFC om de co-main event tussen de featherweights Pettis en Holloway te promoveren tot main event. Om wat meer hype te creëren en om de kaart te redden mogen ze vechten voor de interim featherweight titel, en hierdoor wordt Aldo gepromoveerd tot nieuwe featherweight kampioen.

De UFC bracht naar buiten dat McGregor vrijwillig afstand gedaan heeft van zijn featherweight titel, en dat hij zich wil gaan focussen op de lightweight divisie. ‘The Notorious’ heeft zelf nog geen statement uitgebracht. MMA Fighting’s Ariel Helwani laat via Twitter weten dat hij te horen heeft gekregen dat McGregor hier helemaal niet akkoord mee was gegaan.

Pettis en Holloway zullen op 10 december vechten voor de UFC featherweight titel in Toronto op UFC 206, Jose Aldo is gepromoveerd van interim kampioen naar volledige kampioen en McGregor gaat zich volledig richten op de UFC lightweight divisie. Het afwachten op de reactie van ‘The Notorious’ is begonnen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Urijah Faber en Dominick Cruz begraven de strijdbijl

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Na dertien jaar als professionele MMA ...

Germaine de Randamie vs. Holly Holm voor de eerste Womens Featherweight titel ooit !

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMaJunkie Germaine de Randamie ...

Voormalig TUF-winnaars Joe Stevenson en Eddie Gordon deelnemers TUF 25

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Het nieuwe seizoen van The Ultimate ...

Instagram recap week 11: Joanna zoekt nieuwe gym, Zingano op de weg terug en een potje tennis met GSP

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Tijdens de Instagram recap blikken ...