Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Voormalig UFC heavyweight kampioen Junior ‘Cigano’ Dos Santos hoopt binnenkort zijn oude heavyweight belt terug te winnen. De Braziliaan verloor zijn titel in 2012 aan Cain Velasquez en wist ook een rematch met Velasquez niet te winnen. Via Twitter probeert ‘Cigano’ Miocic te verleiden voor een rematch tussen de twee zwaargewichten.

Dos Santos maakte in 2008 zijn debuut in de UFC waarin hij een andere voormalig UFC-kampioen Fabricio Werdum versloeg via een knock out in de eerste ronde. Vervolgens reeg ‘Cigano’ nog zes andere overwinningen aan elkaar tegen onder andere Stefan Struve, Roy Nelson en Shane Carwin voordat hij mocht vechten voor de belt tegen kampioen Cain Velasquez. Dos Santos stapte met een ongeslagen UFC-record de octagon in en mocht na 1 ronde de octagon verlaten met de titel door een knock out. Het zou uiteindelijk de eerste van een trilogie ontmoetingen met Velasquez worden.

Zijn eerste verdediging was tegen een andere voormalige UFC-kampioen Frank Mir die hij versloeg in 2e rondes via een technische knock out. Vervolgens kwam Velasquaz weer op zijn pad die zijn titel weer terug pakte via een unanimous decision. De Braziliaan ging een titel eliminatie gevecht aan met Mark Hunt en versloeg de ‘Super Samoan’ in een Fight of the Night. Voor de 3e keer stapte ‘Cigano’ de octagon in met Velasquez en wederom trekt hij aan het kortste eind. Eind 2014 stapt hij met de huidige kampioen Stipe Miocic de octagon in, en wint hij via een unanimous decision in een Fight of the Night.

Hierna stapt hij de octagon in voor een langverwachte ontmoeting met Alistair Overeem waarin hij in de 2e ronde verliest via een technische knock out. Uiteindelijk vocht Dos Santos zijn meest recente gevecht tegen Ben Rothwell die hij versloeg in een dominante unanimous decision. Sinds zijn gevecht met Rothwell is hij niet meer actief geweest door blessures. Via Twitter hoopt de Braziliaan een kans te krijgen voor een rematch en titelgevecht met Stipe Miocic.

”Hey @stipemiocicufc veel plezier met Thanksgiving in je nieuwe huis. Hopelijk is het gevuld met goed eten en vrienden. Zullen we vechten na de feestdagen? Brooklyn? LMK (let me know) laat het me weten.”

                          

Het gevecht zou dan plaatsvinden op UFC 209 in Brooklyn, New York. Of Dos Santos daadwerkelijk de volgende in de rij is, is nog maar de vraag. Het lijkt waarschijnlijker dat de winnaar tussen de voormalige UFC heavyweight kampioenen Fabricio Werdum vs Cain Velasquez voor de titel mag vechten.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

BREAKING: Mayweather vs. McGregor deal is klaar!

Kevin Iole meldt dat Mayweather en McGregor er uit zijn en 26 augustus in ...

Keert GSP dan eindelijk terug?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het ziet ernaar uit dat ...

The Ultimate Fighter Aflevering 2; ‘Afrika vs Japan’

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Donderdagavond werd aflevering 2 van ...

John Lineker: ‘’Missen van gewicht zal geen effect hebben op mijn titel kans.’’

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Afgelopen nacht stond UFC Portland ...