• Zoek een vechtsportschool
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Khabib ‘The Eagle’ Nurmagomedov hoopte op een titelkans tijdens UFC 205, maar vocht in plaats daarvan op de prelim kaart tegen Michael Johnson. Khabib was de gehele partij de dominante vechter en won uiteindelijk via een submission in de 3e ronde. ‘The Eagle’ besloot om direct contact te zoeken met McGregor via direct message, maar denkt ook al na over een gevecht met Tony ‘El Cucuy’ Ferguson.

Nurmagomedov leek eerst te mogen vechten voor de titel op UFC 205. Hij gaf zelf aan dat hij al een contract had gekregen voor het titelgevecht, en UFC-president Dana White sprak ook uit naar de media dat Khabib het op zal nemen tegen Alvarez. Uiteindelijk liep het zoals we inmiddels weten iets anders. Conor McGregor kreeg zijn zin en is nu de eerste actieve kampioen met twee titels op zijn naam. ‘The Eagle’ wil maar al te graag vechten voor de titel en besloot een direct messege te sturen naar de UFC feather – en lightweight kampioen.

”Conor jij bent de kampioen en nu moet je tegen mij vechten. Als je wegrent zul je geen respect hebben voor jezelf iedere keer als je in de spiegel kijkt, je kinderen, vrienden en je familie zullen geen respect hebben voor je. Sterf als een samurai en ga niet wegrennen als een kip. Ik weet dat ik een slechte matchup ben voor jou maar jij bent de kampioen en je moet vechten tegen de beste. Sterf als een Ierse vechter en ga niet rennen als een kip. Ierse mensen hebben geschiedenis en vechten al heel lang. Je moet jouw mensen representeren met eer.”In het publiekelijke Twitter bericht geeft Khabib al aan dat McGregor niks met hem te maken wil hebben. Zijn vader en coach Abdulmanap gaf recent aan dat Khabib bereidt, is een gevecht aan te gaan met Tony Ferguson voor de interim lightweight belt als McGregor niet kan vechten in de komende maanden.

Tijdens de post fight conferentie gaf McGregor aan dat zijn vriendin in verwachting is, en dat ze hun kind verwachten rond april of mei van het volgend jaar. Hierdoor lijkt de kans groter dat Nurmagomedov Ferguson eerst zal zien in de octagon voordat hij een titelkans krijgt tegen ‘The Notorious’.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Jose Aldo verwacht geen wraak te kunnen nemen op Conor McGregor

Anderhalf jaar nadat Jose Aldo zijn titel verloor aan Conor McGregor denk de Braziliaan ...

Eddie Alvarez geeft een verklaring “Ik heb het mega verknald!”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Een paar dagen nadat het ...

Ook Fabricio Werdum vs Ben Rothwell bevestigd voor UFC 211

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMA Mania UFC 211 ...

Bas Rutten: UFC 211: Miocic vs dos Santos 2 || Fight Analysis

Kijk je aanstaande zaterdag ook naar UFC 211 Miocic vs dos Santos 2? Bas ...