Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Khabib ‘The Eagle’ Nurmagomedov hoopte op een titelkans tijdens UFC 205, maar vocht in plaats daarvan op de prelim kaart tegen Michael Johnson. Khabib was de gehele partij de dominante vechter en won uiteindelijk via een submission in de 3e ronde. ‘The Eagle’ besloot om direct contact te zoeken met McGregor via direct message, maar denkt ook al na over een gevecht met Tony ‘El Cucuy’ Ferguson.

Nurmagomedov leek eerst te mogen vechten voor de titel op UFC 205. Hij gaf zelf aan dat hij al een contract had gekregen voor het titelgevecht, en UFC-president Dana White sprak ook uit naar de media dat Khabib het op zal nemen tegen Alvarez. Uiteindelijk liep het zoals we inmiddels weten iets anders. Conor McGregor kreeg zijn zin en is nu de eerste actieve kampioen met twee titels op zijn naam. ‘The Eagle’ wil maar al te graag vechten voor de titel en besloot een direct messege te sturen naar de UFC feather – en lightweight kampioen.

”Conor jij bent de kampioen en nu moet je tegen mij vechten. Als je wegrent zul je geen respect hebben voor jezelf iedere keer als je in de spiegel kijkt, je kinderen, vrienden en je familie zullen geen respect hebben voor je. Sterf als een samurai en ga niet wegrennen als een kip. Ik weet dat ik een slechte matchup ben voor jou maar jij bent de kampioen en je moet vechten tegen de beste. Sterf als een Ierse vechter en ga niet rennen als een kip. Ierse mensen hebben geschiedenis en vechten al heel lang. Je moet jouw mensen representeren met eer.”In het publiekelijke Twitter bericht geeft Khabib al aan dat McGregor niks met hem te maken wil hebben. Zijn vader en coach Abdulmanap gaf recent aan dat Khabib bereidt, is een gevecht aan te gaan met Tony Ferguson voor de interim lightweight belt als McGregor niet kan vechten in de komende maanden.

Tijdens de post fight conferentie gaf McGregor aan dat zijn vriendin in verwachting is, en dat ze hun kind verwachten rond april of mei van het volgend jaar. Hierdoor lijkt de kans groter dat Nurmagomedov Ferguson eerst zal zien in de octagon voordat hij een titelkans krijgt tegen ‘The Notorious’.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Ilir Latifi krijgt met Ryan Bader eerste top 5 tegenstander.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Ilir Latifi neemt het aankomende ...

TUF 24 aflevering 6; 'Battle of Matt vs Matt'

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In het voorlaatste gevecht van ...

UFC 215 Embedded: Vlog Series – Episode 1

De eerste aflevering van UFC 215 Embedded staat online met Demetrious Johnson, Ray Borg, ...