Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Volgens meerdere bronnen zoals onder meer MMA Fighting’s Ariel Helwani is voormalig UFC-kampioen Luke Rockhold geblesseerd. Hierdoor zal de rematch met Jacare Souza op UFC Fight Night 101 in Melbourne niet doorgaan. 


De ernst van de blessure is nog niet helemaal zeker doordat er nog geen statement naar buiten is gebracht. Volgens de geruchten gaat het om een knie blessure. Het is nog niet zeker of Souza op de kaart zal blijven staan of dat hij moet wachten op zijn gevecht met Rockhold. De manager van de Braziliaan Gilberto Faria zei tegen MMA Fighting dat Souza alleen geïnteresseerd is in UFC middleweight kampioen Michael Bisping als vervanger.

”Michael Bisping is aan het wegrennen voor Jacare. Hij is zo bang voor hem. Hij vecht nog liever tegen Dominick Cruz, waar ik trouwens mijn geld op zou zetten dan”

De eerste ontmoeting tussen beide atleten vond plaats onder de Strikeforce naam. In 2011 versloeg Rockhold de Braziliaan via een unanimous decision waardoor hij de Strikeforce middleweight kampioen werd. Souza zal dus nog even moeten wachten voordat hij Rockhold kan wreken.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 196: De memes

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het was afgelopen zaterdag op ...

Preview: Alles wat je moet weten over UFC Fight Night: Silva vs. Bisping

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Powered by: Nagenoeg twee jaar ...