• Zoek een vechtsportschool
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Conor ‘The Notorious’ McGregor gaf tijdens zijn post fight persconferentie aan dat hij niet meer de octagon in zal stappen voordat zijn kind geboren is. Samen met zijn vriendin Dee Devlin verwachten ze hun eerste kind in mei. Daarnaast gaf de Ier aan dat hij aandelen wil hebben van de UFC. Acteur, producer en aandeelhouder Mark Wahlberg gaf aan dat McGregor wat aandelen van hem mag overnemen.

McGregor kan veel kanten op als UFC featherweight – en lightweight kampioen. Jose Aldo wacht met zijn interim featherweight belt nog altijd op zijn rematch en Tony Ferguson en Khabib Nurmagomedov staan te wachten om te strijden voor de 155 pond belt. Daarnaast vallen de namen Nate Diaz, Tyron Woodley en boks legende Floyd Mayweather ook dagelijks.

Degene die het uiteindelijk mag opnemen tegen de super ster van de UFC moet wel even geduld hebben. McGregor wil namelijk pas nadenken over een nieuw gevecht na de geboorte van zijn kind in mei van het volgende jaar. Daarnaast moet het geld ook aantrekkelijk zijn en eist hij aandelen van de UFC. Dat laatste wil Mark Wahlberg hem wel mee helpen.

”Dan moet je de rekening betalen. Hij moet de rekening ervoor betalen net zoals iedereen dat moet als ze een gedeelte willen hebben. Weet je wat? Ik geef hem wel wat aandelen van mij, want hij is nu wel het gezicht van de UFC op dit moment dus hij verdient het. Maar als je zakelijk gezien iets wil hebben dan moet je ervoor betalen. Hij is een hustler net als ik dus er zijn waarschijnlijk wel meer manier om samen geld te verdienen.”

Wahlberg onder andere bekend van Transformers, Ted, The Fighter en The Lone Survivor gaf ook aan wel oren te hebben naar een film met McGregor. Daarnaast hoopte hij ook dat Ronda Rousey haar titel terug zal winnen tegen Amanda Nunes.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Nevada Athletic Commission geeft Cain Velasquez geen vechtlicentie

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Cain Velasquez gaf eerder deze ...

(Vlog) UFC Embedded 206 – Episode 2

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 206 Embedded is een ...

Chris Weidman vs Gegard Mousasi officieel voor UFC 210

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Gegard Mousasi krijgt het gevecht ...

(Video) UFC Fight Night Brasilia: Weigh-ins

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zaterdag 24 september zal Cristiane ...