Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Conor ‘The Notorious’ McGregor gaf tijdens zijn post fight persconferentie aan dat hij niet meer de octagon in zal stappen voordat zijn kind geboren is. Samen met zijn vriendin Dee Devlin verwachten ze hun eerste kind in mei. Daarnaast gaf de Ier aan dat hij aandelen wil hebben van de UFC. Acteur, producer en aandeelhouder Mark Wahlberg gaf aan dat McGregor wat aandelen van hem mag overnemen.

McGregor kan veel kanten op als UFC featherweight – en lightweight kampioen. Jose Aldo wacht met zijn interim featherweight belt nog altijd op zijn rematch en Tony Ferguson en Khabib Nurmagomedov staan te wachten om te strijden voor de 155 pond belt. Daarnaast vallen de namen Nate Diaz, Tyron Woodley en boks legende Floyd Mayweather ook dagelijks.

Degene die het uiteindelijk mag opnemen tegen de super ster van de UFC moet wel even geduld hebben. McGregor wil namelijk pas nadenken over een nieuw gevecht na de geboorte van zijn kind in mei van het volgende jaar. Daarnaast moet het geld ook aantrekkelijk zijn en eist hij aandelen van de UFC. Dat laatste wil Mark Wahlberg hem wel mee helpen.

”Dan moet je de rekening betalen. Hij moet de rekening ervoor betalen net zoals iedereen dat moet als ze een gedeelte willen hebben. Weet je wat? Ik geef hem wel wat aandelen van mij, want hij is nu wel het gezicht van de UFC op dit moment dus hij verdient het. Maar als je zakelijk gezien iets wil hebben dan moet je ervoor betalen. Hij is een hustler net als ik dus er zijn waarschijnlijk wel meer manier om samen geld te verdienen.”

Wahlberg onder andere bekend van Transformers, Ted, The Fighter en The Lone Survivor gaf ook aan wel oren te hebben naar een film met McGregor. Daarnaast hoopte hij ook dat Ronda Rousey haar titel terug zal winnen tegen Amanda Nunes.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) UFC 203 Embedded: Episode 1

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De UFC komt weer met ...

Henderson mist alleen gevecht met Jon Jones op zijn cv

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Dan ‘Hendo’ Henderson heeft veel ...

Daniel Cormier: “Ik geloof dat het gevecht nog steeds zal gebeuren.”

Daniel Cormier houdt hoop dat Oezdemir er met een sisser vanaf komt. Mocht het ...