Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Het niveau van zelfstandigheid die Conor McGregor van de UFC heeft gekregen is waarschijnlijk groter dan welke andere atleet ooit heeft gehad, en ‘The Notorious’ is zich daarvan bewust. De Ier leeft maar volgens één wet, en dat is zijn eigen wet. Ondanks dat de Ier al de super ster is van de UFC, is zijn ster nog altijd rijzende. Aankomende zaterdag kan hij daar een nieuwe dementie aan toevoegen als hij de eerste UFC-atleet ooit wordt die kampioen is in twee divisies.

Met uitzondering van UFC 200 heeft McGregor sinds zijn overwinning op Jose Aldo al zijn gevechten zelf bepaald. Van zijn rematch met Diaz, het niet vrijgeven van zijn featherweight titel naar zijn super fight met Eddie Alvarez. Dit zijn simpel weg de privileges die de grootste ster van de UFC heeft, en daar zal McGregor zich ook niet voor verontschuldigen.

”Luister, iedereen in deze game doet wat hun f*cking verteld wordt. Iedereen behalve ik, omdat ik hier de baas ben. Dus daar geef ik geen f*ck om. Ik ben de enige die over dingen kan meepraten. Alle andere doen wat hun verteld wordt, en dat is f*cking terecht. Ik ben hier de f*cking baas, ik ben de baas van New York. Ik ben de reden dat we hier zijn in de eerste plaats. Ik ben de reden dat dit allemaal gebeurd. Als ik hier niet was ging dit hele schip ten onder, en dat is de waarheid.”

McGregor bracht eerder naar buiten dat hij iets zal aankondigen op UFC 205. Hierdoor groeien de geruchten dat hij het rustig aan gaat doen na UFC 205, maar McGregor spreekt dit zelf tegen.

”Ik houd hiervan, ik stop niet, dit is het enige wat ik doe. Ik doe niks anders. Ik zal blijven opdagen, zal blijven vechten en zal deze geweldige events blijven doen voor deze geweldige fans van de sport. Ik houd ervan wat ik doe, en ik wordt er niet moe van, ik wordt er zelfs beter in.

Ik begrijp dat ik meer controle heb over alles, en dat komt door alle content die ik naar buiten breng. Ik heb overal controle over in mijn leven. Ik word steeds beter met alles. Niet alleen met skills, media of voeding maar met alles. Elk aspect in mijn leven. Zaken, media, alles. Elke dag wordt ik hier beter in.”

Conor McGregor staat voor het grootste gevecht van zijn leven. Als hij wint van Alvarez zal hij geschiedenis schrijven door als eerste atleet kampioen te zijn in twee divisies. De mogelijkheden zullen hierna eindeloos zijn, maar ‘The Notorious’ laat zich hierdoor niet afleiden.

”Het is nooit moeilijk voor mij om me hierop te focussen. Het gaat om het gehele pakket, dit hoort erbij. Ik blijf gemotiveerd, en daarom doe ik wat ik doe. Dat is de reden dat we nu hier zijn dus het is niet moeilijk om gefocust en gemotiveerd te blijven. Geschiedenis staat aan de horizon.”

De volledige line-up, uitzendtijden en zenders:

Early Prelims (0:30 u op UFC Fight Pass)

– Liz Carmouche vs. Katlyn Chookagian
– Rafael Natal vs. Tim Boetsch
– Jim Miller vs. Thiago Alves

Prelims (2:00 u op UFC Fight Pass/ FOX Sports 2)

– Vicente Luque vs. Belal Muhammad
– Rashad Evans vs. Tim Kennedy
– Khabib Nurmagomedov vs. Michael Johnson
– Frankie Edgar vs. Jeremy Stephens

Main Card (4:00 u op FOX Sports 2)

– Miesha Tate vs. Raquel Pennington
– Kelvin Gastelum vs. Donald Cerrone
– Chris Weidman vs. Yoel Romero
– Joanna Jędrzejczyk vs. Karolina Kowalkiewicz
– Tyron Woodley vs. Stephen Thompson
– Eddie Alvarez vs. Conor McGregor

*De uitzendtijden en zenders zijn onder voorbehoud.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Instagram recap week 11: Joanna zoekt nieuwe gym, Zingano op de weg terug en een potje tennis met GSP

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Tijdens de Instagram recap blikken ...

Cláudia Gadelha: “Als ik geen titelgevecht verdien, dan verdient niemand een titelgevecht.”

Cláudia Gadelha hoopt via Jessica Andrade een hernieuwde confrontatie met kampioene Joanna Jedrzejczyk te ...

UFC 211: Inside the Octagon – Joanna Jedrzejczyk vs Jessica Andrade

Dan Hardy en John Gooden zijn weer terug met een tweede editie van Inside ...

Claudia Gadelha

Claudia Gadelha vs Karolina Kowalkiewicz officieel voor UFC 212

De geruchten zijn eindelijk bevestigd. Claudia Gadelha en Karolina Kowalkiewicz gaan vechten, en wel ...