Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De voormalige UFC bantamweight kampioen Miesha ‘Cupcake’ Tate maakte onlangs bekend haar UFC-handschoenen aan de wilgen te hangen. De pas 30-jarige atleet vond het genoeg geweest na UFC 205, en hoopt nu alsnog aan de UFC gelinkt te blijven via een baan bij Fox.

Tate won haar titel als grote underdog van Holly ‘The preachers daugther’ Holm op UFC 196. Vijf rondes lang werd ze gebruikt als boksbal van de meervoudige bokskampioen, maar op het einde van het gevecht wist ‘Cupcake’ Holm in een rear-naked choke te leggen waarna haar droom eindelijk uitkwam. Na de Strikeforce kampioen kon ze zich nu ook de UFC kampioen noemen. Op het jubileums-evenement UFC 200 verdedigde ze haar titel als main event tegen de Braziliaan Amanda Nunes.

Amanda Nunes overrompelde Tate en klaarde de klus binnen 1 ronde via een submission. Na UFC 200 werd Miesha gepland voor een nieuwe mijlpaal in de UFC ,namelijk UFC 205. In New York hoopte Tate haar verlies te verwerken tegen Raquel Pennington. Helaas pakte dit wat anders uit voor de voormalige kampioen en verloor ze via een unanimous decision. Zonder voorbedachte rade besloot Tate onmiddelijk dat ze zich niet meer gemotiveerd genoeg achtte om door te gaan als UFC-atleet en kondigde ze haar pensioen aan tijdens haar octagon interview met Joe Rogan. Nu geeft ze aan dat ze zich wil focussen op een baan bij Fox.

”Ik praat liever over de term ‘overstappen’. Ik ben gewoon overgestapt naar het promoten van evenementen dus ik blijf nog steeds veel betrokken. Je zult nu zelf meer van mij zien dan daarvoor.Zover gaat het goed. Het leven is goed. Ik ben nu heel gelukkig. Ik geniet van mij leven en zie veel van de wereld. We hebben wat discussies gevoerd, maar ik verwacht dat het wel goed komt met Fox. Dus ik laat het gewoon op me afkomen. Ik denk dat er veel is om naar uit te kijken, maar ik moet het eerst goed bespreken met mijn management om te kijken wat we nu gaan doen.”

Naast een mogelijke baan bij Fox zal Tate zo nu en dan ook deelnemen aan grappling competities.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Who`s Next ?!? UFC 196: McGregor vs. Diaz

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze rubriek spelen we ...

Jimi Manuwa

Jimi Manuwa: “Ik heb nog nooit een gevecht afgewezen.”

Jimi Manuwa vecht zaterdag tegen Corey Anderson op UFC Fight Night Londen. Als hij ...

Demian Maia één partij verwijderd van ‘title-shot’?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Demian Maia wellicht de gevaarlijkste ...