Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Gisteren kwam het nieuws vrij dat de tegenstandster van Marloes Coenen haar afgesproken streefgewicht niet had behaald en de partij geschrapt zou worden. 24 uur later en maar een aantal uren voor het evenement valt er nog een partij weg van de main card namelijk Daley vs. Anderson.


Het is de tweede achtereenvolgende tegenstandster die het afgesproken streefgewicht niet behaalde en Coenen heeft ditmaal ook aangegeven dan niet de kooi in te stappen. Waar ze vorige keer wel de kooi instapte met een ‘short-notice’ vervangster in Alexis Dufresne die toen 4 lbs over het streefgewicht zat heeft ze deze keer besloten het risico niet te lopen. Haar tegenstandster, Talita Nogueira was maar liefst 5.5 lbs over het streefgewicht en is nog vóór de officiële weging van de card afgehaald.

Hoewel Paul Daley pas later zijn afgesproken gewicht had behaald gisteren, was het duidelijk een hele zware cut voor hem. Nu 24 uur later is Daley door de officials van Bellator van de card afgehaald als voorzorgsmaatregel. Het gevecht met Derek Anderson is geschrapt en er is vooralsnog niet bekend gemaakt hoe ze main card verder zullen gaan opvullen.

Zowel Marloes Coenen als Derek Anderson krijgen hun ‘show-money’ en zullen waarschijnlijk snel weer geboekt worden.

Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Weekly Fight Announcements: Bellator

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...

Bellator 160: Foundations met Saad Awad

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande vrijdag is het tijd ...

‘The Last Emperor’ tekent een “multi-fight” contract bij Bellator MMA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Tijdens het Bellator MMA evenement ...

Bellator 145: Curran geblesseerd word vervangen door Lawrence

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Pat Curran (21-7) heeft een ...