Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Door een blessure van Rafael Dos Anjos heeft de carrière van Nate Diaz weer een flinke boost gekregen. Het afgelopen jaar vocht Nate tweemaal met Conor ‘The Notorious’ McGregor. De eerste partij sloot hij winnend af, maar de rematch ging verloren. Oudere broer Nick Diaz gaf op de radio aan dat zijn jongere broer had kunnen winnen als hij in zijn hoek mocht staan.
De voormalige Strikeforce kampioen mocht niet in Nate’s hoek staan doordat hij nog een boete heeft openstaan bij de Nevada Athletic Commission die hij kreeg voor zijn schorsing nadat hij positief getest werd op een drugstest na UFC 183. Nick geeft aan dat het gevecht anders was afgelopen als hij zijn jongere broer mocht coachen in zijn hoek.

”Het scheelde een haartje. Dat is hoe dicht het gevecht bij elkaar lag. Ik had hem dat laatste beetje kunnen geven. Ze wilde mij er niet bij hebben. Ze wisten dat het veel zou schelen als ik er niet zou staan. Ik zag dingen tijdens het gevecht dat ik hem had kunnen vertellen. Ik zag dingen die Nate zelf niet zag.

Het is meer een formule, snap je wat ik bedoel? Ik zou dan vertellen wat hij moest doen. Als ik erbij zat tijdens de derde en vierde ronde dan hadden we het kunnen afmaken en hem verslaan.”

In plaats van Nick werd Nate vergezeld door trainingspartners Gilbert Melendez, Jack Shields en bokscoach Ricard Perez. Nick geeft aan dat Melendez en Shields het goed hebben gedaan, maar zijn aanwezigheid zou het verschil hebben gemaakt.

”Melendez is aardig, slim en hij weet waar hij overpraat maar hun zijn trainingspartners. Dus ze zijn het tegenovergestelde qua stijl omdat hij meer een worstelaar is. Dus de adviezen die Melendez geeft zijn onderbouwd door zijn eigen vechtstijl, en ik onderbouw het op Nate’s eigen stijl.

Ik zeg niet dat het geen zin had om Gilbert daar te hebben, maar hij ziet niet de dingen die ik kan zien. Dus dat was wel zwaar. Het was sowieso al zwaar om daar naar te kijken terwijl ik voor de tv zat. Ik kan dan niks doen.”
Nick Diaz’s schorsing zit er inmiddels op en hij heeft ook aangegeven weer de octagon in te willen stappen. Er zijn echter nog geen concrete plannen voor zijn terugkeer in de octagon.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) UFC 202 Bad Blood: Diaz vs. McGregor 2

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Nate Diaz en Conor McGregor ...

UFC Presents – GSP: A Legend Returns

Georges St-Pierre zal na een afwezigheid van vier jaar weer terugkeren in de octagon. ...

Johny Hendricks: “Ik stop als ik de volgende partij verlies.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Johny Hendricks maakt zondag op UFC ...

UFC 203 salarissen — Overeem, CM Punk en Miocic pakken het grote geld

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Benieuwd wat de vechters van ...