• Zoek een vechtsportschool
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Khabib ‘The Eagle’ Nurmagomedov wordt door vele gezien als de beste UFC lightweight vechter in de divisie, maar hij heeft nog altijd geen titelgevecht gekregen. Conor McGregor mocht vechten voor de titel tegen Eddie Alvarez. Khabib vocht daardoor tegen Michael Johnson op de prelimkaart. Na zijn overwinning op Johnson laat Nurmagomedov weten niet meer voor de UFC te willen vechten als hij geen titelgevecht krijgt.
‘The Eagle’ werd gebruikt als speelbal rondom de UFC lightweight titel. Nurmagomedov kreeg een contract voor een gevecht met de toenmalige UFC lightweight kampioen Eddie Alvarez. Dana White sprak ook uit naar de media dat Khabib voor de titel ging vechten. Inmiddels weten we dat McGregor’s wil wet is in de UFC. Nurmagomedov zag zijn titelgevecht door zijn vingers glippen, en moest zich zelfs opmaken voor een gevecht op de prelimkaart tegen Michael Johnson.

De Rus was geen partij voor Michael Johnson en wist hem drie rondes lang te controleren. Uiteindelijk won ‘The Eagle’ via een Kimura submission. Vooral Johnsons doorzettingsvermogen en incasseringsvermogen sprongen eruit. Nurmagomedov heeft nu een MMA-record van 24-0, en heeft een UFC-record van 8-0. Hij behaalde overwinningen op onder andere Gleison Tibau, Thiago Tavares, Abel Trujilo en Rafael Dos Anjos. Via Twitter laat Nurmagomedov weten hoe hij nu over de situatie denkt.

                 

Conor McGregor schreef geschiedenis door Eddie Alvarez te verslaan voor de UFC lightweight titel. Hierdoor is hij de eerste vechter die twee titels tegelijkertijd in handen heeft. ‘The Eagle’ hoopte vooraf op een overwinning van Alvarez omdat hij ervan uitgaat dat McGregor niet tegen hem wil vechten door zijn vechtstijl.

Als Khabib wel voor de titel mag vechten tegen Conor McGregor dan zal hij even geduld moeten hebben. De featherweight en lightweight kampioen gaf in zijn post fight persconferentie aan dat hij eerst wil wachten op de geboorte van zijn kind in mei voordat hij de octagon weer instapt.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Ronda Rousey aan de slag met nieuwe kracht en voeding trainer

Na lange tijd stilte rondom Ronda Rousey springt haar naam weer op de radar. ...

Anthony Johnson

Toekomstplannen van Anthony Johnson zijn eindelijk onthuld

Anthony Johnson heeft eindelijk zijn toekomstplannen onthuld. Rumble opent met een vriend een cannabis ...

Gastelum over Woodley: “Als we nog eens tegenover elkaar staan dan versla ik hem.”

Kelvin Gastelum hoopt via Vitor Belfort een stap te zetten naar een eerste uitdagers ...