Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

UFC interim featherweight kampioen Jose ‘Junior’  Aldo heeft de laatste tijd meerdere malen doorlaten schermen dat hij met pensioen wil. Hoofdcoach van het Braziliaans team Nova Uniao, en hoofdcoach van Aldo, Andre Pederneiras denkt dat ‘Junior’ geen keus heeft en wel moet vechten.


Pederneiras vertelde aan Combate dat Aldo’s pensioen niet zomaar mogelijk is. Zeker gezien de UFC hem niet wil laten gaan. Hierdoor heeft de interim kampioen niet veel keus dan te vechten.

”Op het moment hebben we het Pettis vs Holloway gevecht, en dan hebben we Conor’s keus nog. Daarna weten we pas waar we aan toe zijn. Aldo wil met pensioen om zich te focussen op andere dingen, maar na onze gesprekken met de UFC werd het duidelijk dat ze daar niet achter stonden. Er is geen andere keuze dan te vechten. Het hangt af van deze gevechten. Pettis vs Holloway en Conor vs Alvarez. Ik weet niet wat Conor wil, maar februari of maart is een goede datum om het tegen hem op te nemen. Ze vechten nu dus dan zal hij alsnog drie, vier maanden vrij hebben.”

Jose Aldo kroonde zich tot UFC-interim featherweight kampioen nadat hij Frankie Edgar versloeg op UFC 200. Er zijn nog geen gesprekken geweest of hij zijn interim titel moet verdedigen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Michael johnson aast op gevecht met José Aldo

Michael Johnson verloor vier van zijn laatste vijf partijen en wil het nu een ...

UFC 202 Free Fight: Glover Teixeira vs Ovince Saint Preux

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vandaag nog een free fight ...

The Ultimate Fighter 25 Finale Johnson vs. Gaethje Recap

Michael Johnson en Justin Gaethje vochten een spectaculair gevecht uit als main event voor ...

Rob Font: “Ik wil een show opzetten voor de fans in Boston.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Foto van: MMAMania Naast de titelgevechten ...