Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.De eerste keer in Tel Aviv, Israel was een groot succes voor Bellator MMA en ze hadden dan ook een card met een aantal grote namen binnen de organisatie. Lena Ovchynnikova, Georgi Karakhanyan en thuisfavoriet Noad Lahat sloten hun main-card partijen af met winst. Tien partijen waren in de eerste ronde afgesloten en Douglas Lima heeft de welterweight titel terug weten te winnen van Andrey Koreshkov in het main event van de avond.


In het main event van de avond stond een welterweight titel partij op de planning tussen (voormalig) kampioen Andrey Koreshkov en titel uitdager Douglas Lima. Waar Koreshkov in de eerste ontmoeting tussen de twee er met de winst vandoor ging was het deze keer toch een ander verhaal. Douglas Lima gaf aan in zijn pre-fight interview dat het een finish in de derde ronde zou zijn en daar heeft hij uiteindelijk ook gelijk mee gekregen.

In de eerste ronde was Koreshkov degene die meer punten en druk wist te zetten maar daar was Lima naar eigen zeggen ook op voorbereid. In de tweede ronde wist Lima zijn snoeiharde lowkicks te landen en meer zijn ‘range’ te vinden om Koreshkov zo naar binnen te lokken voor een zogenaamde ‘dog-fight’. In de derde ronde leek het erop alsof zijn gameplan vruchten afwierp aangezien Koreshkov steeds agressiever naar binnen kwam en uiteindelijk gestraft werd met een linkerstoot die hem naar het canvas stuurde. Na zijn overwinning had de kersverse kampioen ook al een tegenstander in gedachte namelijk nieuwe Bellator atleet Rory Macdonald.

Bekijk hieronder de post-fight interview van Douglas Lima:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Djamil Chan vult de laatste plek op de Main Card van Bellator 161!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De Nederlander, Djamil Chan, (12-2) ...

(Video) Bellator 152 winnares Anastasia Yankova’s Post Fight Interview.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Na een succesvol Europees debuut ...

MacDonald geeft nog een sneer naar zijn oude werkgever.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De eerste persconferentie van Rory ...

Bellator 174 Coenen vs. Budd Recap

Julia Budd verslaat Marloes Coenen voor de Bellator vedergewicht titel. De Nederlander kondigt hierop ...