Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.De eerste keer in Tel Aviv, Israel was een groot succes voor Bellator MMA en ze hadden dan ook een card met een aantal grote namen binnen de organisatie. Lena Ovchynnikova, Georgi Karakhanyan en thuisfavoriet Noad Lahat sloten hun main-card partijen af met winst. Tien partijen waren in de eerste ronde afgesloten en Douglas Lima heeft de welterweight titel terug weten te winnen van Andrey Koreshkov in het main event van de avond.


Georgi Karakhanyan opende de main card tegenover thuisfavoriet Kirill Medvedovsky in een featherweight partij. Karahanyan stond twee en een halve maand geleden nog voor de tweede keer tegenover Bubba Jenkins waarover hij een KO scoorde in de eerste ronde.

Hoewel deze partij op ‘short-notice’ aangenomen was maakte dat voor “Insane” niet uit, hij gaf aan in zijn pre-fight interview dat hij het hele jaar door voorbereid is en dat hij in Colorado trainde met voormalig UFC Bantamweight kampioen T.J. Dillashaw. Karakhanyan pakte in deze partij snel het midden van de kooi en wist een takedown te verdedigen en uiteindelijk in half-guard te komen vanuit daar wist “Insane” zijn ‘ground and pound’ te landen en zo de partij te beëindigen.

Bekijk hieronder de post-fight interview met Georgi Karakhanyan.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Bellator 143: Volledige line-up

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vrijdagnacht vind Bellator 143 plaats ...

Royce Gracie staat open voor rematch met Matt Hughes

Matt Hughes liet onlangs weten dat hij graag weer eens de kooi wil instappen. ...

(Video’s) Bellator Kickboxing: Post Fight Interviews.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Een maand geleden was het eerste ...

(Preview) Bellator 158: Daley vs. Lima

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Londen – Na de pre-fight ...