Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.De eerste keer in Tel Aviv, Israel was een groot succes voor Bellator MMA en ze hadden dan ook een card met een aantal grote namen binnen de organisatie. Lena Ovchynnikova, Georgi Karakhanyan en thuisfavoriet Noad Lahat sloten hun main-card partijen af met winst. Tien partijen waren in de eerste ronde afgesloten en Douglas Lima heeft de welterweight titel terug weten te winnen van Andrey Koreshkov in het main event van de avond.


De 29-jarige Lena Ovchynnikova stond tegenover de 37-jarige Karla Benitez in de tweede partij van de main card. De Oekraïense Ovchynnikova heeft haar eerste Bellator winstpartij achter haar naam kunnen zetten in een dominante uiting. Ovchynnikova gaf in de pre-fight interview al aan dat ze totaal geen druk voelde en dat bleek uiteindelijk ook wel in de partij. 
In een dominant staande partij wist ze met haar counters en snelheid de nodige schade aan te richten bij haar tegenstander, Karla Benitez. Beide dames hebben titels in Muay Thai en over het algemeen is deze partij dan ook uitsluitend op de voeten uitgevochten. De Oekraïense is uitermate blij met haar winstpartij en voelt zich lichamelijk helemaal in orde zonder enige blessures. Haar einddoel is natuurlijk een kans om uiteindelijk een Bellator titel om haar middel te kunnen hebben. 
Bekijk hieronder de post-fight interview met Lena Ovchynnikova:

  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) Kevin Ross “If its on a bigger stage it just brings that more out of me”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zaterdag is het dan eindelijk ...

Fight Announcements Recap Week 46.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Uiteraard zijn er deze week ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EPIC MMA komt weer terug ...

Bellator MMA in april naar Italië!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bellator MMA heeft vandaag de ...