Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.De eerste keer in Tel Aviv, Israel was een groot succes voor Bellator MMA en ze hadden dan ook een card met een aantal grote namen binnen de organisatie. Lena Ovchynnikova, Georgi Karakhanyan en thuisfavoriet Noad Lahat sloten hun main-card partijen af met winst. Tien partijen waren in de eerste ronde afgesloten en Douglas Lima heeft de welterweight titel terug weten te winnen van Andrey Koreshkov in het main event van de avond.


De 29-jarige Lena Ovchynnikova stond tegenover de 37-jarige Karla Benitez in de tweede partij van de main card. De Oekraïense Ovchynnikova heeft haar eerste Bellator winstpartij achter haar naam kunnen zetten in een dominante uiting. Ovchynnikova gaf in de pre-fight interview al aan dat ze totaal geen druk voelde en dat bleek uiteindelijk ook wel in de partij. 
In een dominant staande partij wist ze met haar counters en snelheid de nodige schade aan te richten bij haar tegenstander, Karla Benitez. Beide dames hebben titels in Muay Thai en over het algemeen is deze partij dan ook uitsluitend op de voeten uitgevochten. De Oekraïense is uitermate blij met haar winstpartij en voelt zich lichamelijk helemaal in orde zonder enige blessures. Haar einddoel is natuurlijk een kans om uiteindelijk een Bellator titel om haar middel te kunnen hebben. 
Bekijk hieronder de post-fight interview met Lena Ovchynnikova:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Ook Bellator events (gratis) op Spike TV!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het is al een tijd ...

King Mo vs Satshi Ishii het main event van Bellator 169 in Dublin

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Nadat maandag het nieuws brak ...

Rampage is terug bij Bellator!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Rampage is back !!! Na ...

Bellator 173 McGeary vs. McDermott Recap

Bellator streek gister neer in Belfast, Noord-Ierland waar de organisatie haar deuren opende in ...