Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.De eerste keer in Tel Aviv, Israel was een groot succes voor Bellator MMA en ze hadden dan ook een card met een aantal grote namen binnen de organisatie. Lena Ovchynnikova, Georgi Karakhanyan en thuisfavoriet Noad Lahat sloten hun main-card partijen af met winst. Tien partijen waren in de eerste ronde afgesloten en Douglas Lima heeft de welterweight titel terug weten te winnen van Andrey Koreshkov in het main event van de avond.


Israëlische featherweight Noad Lahat stond in het co-main event tegenover de Amerikaan Scott Cleve die op dat moment vijandig terrein betrad. Het moment dat Noad Lahat zijn opmars naar de kooi maakte was het oorverdovend luid in de Menora Mivtachim Arena en het publiek ging uit zijn dak.

Lahat wist Cleve al vroeg in de eerste ronde te raken met een rechter stoot waarvan Lahat stond te kijken dat zijn tegenstander nog overeind stond, hij duikte onder de stoten door en scoorde een takedown. Eenmaal op grond aangekomen wist Lahat snel de rug te pakken en niet kort daarop volgde de ‘rear naked choke’. Noad Lahat wist daarmee zijn eerste Bellator winst te pakken en zei ons in zijn post-fight interview dat we meer van hetzelfde kunnen verwachten van de Israëliër.


Bekijk hieronder de post-fight interview van Noad Lahat:  
 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Rampage Jackson: ”Ik maak mijn contract met de UFC af, en dan ga ik met pensioen.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMA Fighting Quinton ‘Rampage’ ...

Bellator 169 King Mo vs Ishii Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Afgelopen vrijdag sloegen Bellator en ...

Gegard Mousasi

Gegard Mousasi wil ook bij Bellator ‘schone’ vechters

Gegard Mousasi wil bij Bellator ook tegenover 'schone' vechters komen te staan, en daarom ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

Kevin Ferguson Jr. zal zijn opwachting maken op Bellator 179 integen D.J. Griffin.