Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.De eerste keer in Tel Aviv, Israel was een groot succes voor Bellator MMA en ze hadden dan ook een card met een aantal grote namen binnen de organisatie. Lena Ovchynnikova, Georgi Karakhanyan en thuisfavoriet Noad Lahat sloten hun main-card partijen af met winst. Tien partijen waren in de eerste ronde afgesloten en Douglas Lima heeft de welterweight titel terug weten te winnen van Andrey Koreshkov in het main event van de avond.


Israëlische featherweight Noad Lahat stond in het co-main event tegenover de Amerikaan Scott Cleve die op dat moment vijandig terrein betrad. Het moment dat Noad Lahat zijn opmars naar de kooi maakte was het oorverdovend luid in de Menora Mivtachim Arena en het publiek ging uit zijn dak.

Lahat wist Cleve al vroeg in de eerste ronde te raken met een rechter stoot waarvan Lahat stond te kijken dat zijn tegenstander nog overeind stond, hij duikte onder de stoten door en scoorde een takedown. Eenmaal op grond aangekomen wist Lahat snel de rug te pakken en niet kort daarop volgde de ‘rear naked choke’. Noad Lahat wist daarmee zijn eerste Bellator winst te pakken en zei ons in zijn post-fight interview dat we meer van hetzelfde kunnen verwachten van de Israëliër.


Bekijk hieronder de post-fight interview van Noad Lahat:  
 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Weekly Fight Announcements: Bellator

Een nieuwe week, een nieuwe weekly fight announcement. Bellator 180 beloofd het grootste evenement ...

Bellator 143: Volledige line-up

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vrijdagnacht vind Bellator 143 plaats ...

Bellator 160: Foundations met Patricio ‘Pitbull’ Freire

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande vrijdag is het tijd ...

(Preview) Bellator 163: Awad vs. Ward

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aankomende vrijdag zal de Bellator ...