Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Het zit allemaal niet mee voor Rashad ‘Suga’ Evans. De geboren New Yorker stond gepland om te vechten op de aller eerste event in de Madison Square Garden in New York, maar kreeg uiteindelijk geen vechtlicentie van de New York State Athletic Commission wegens onregelmatige bevindingen tijdens de medische keuring. De partij werd overgeplaatst naar UFC 206 Toronto maar hier loopt Evans nu tegen hetzelfde probleem aan.

The Ultimate Fighter 2 winnaar is naar eigen zeggen 100% gezond, echter denken de New York State Athletic – en Toronto Athletic Commission daar anders over. ‘Suga’ heeft te horen gekregen van de UFC dat hij eerst met wat dokters moet praten voordat hij weer een gevecht aangeboden krijgt. De TAC geeft Evans om dezelfde reden als de NYSAC geen vechtlicentie. Het zal hier geen om een onregelmatige bevinding die is gevonden tijdens de MRI. Evans doet zelf verder geen uitspraken wat er precies is gevonden en blijft herhalen dat hij gezond is. Ook geeft hij aan niet met pensioen te gaan.

                                     

De UFC kwam met een verklaring naar buiten:

”De UFC is op de hoogte gesteld door de Toronto Athletic Commission dat ze geen licentie vrijgeven voor UFC middleweight Rashad Evans gebaseerd op dezelfde medische redenen die hem weerhield van UFC 205 in New York City. Hierdoor is Evans opnieuw ingeplande gevecht tegen Tim Kennedy voor UFC 206 in Toronto op zaterdag 10 december geannuleerd.

De UFC-organisatie neemt de gezondheid en veiligheid van alle atleten onder de UFC vlag heel serieus, en spoort Evans aan om de situatie goed te bespreken met de dokters voordat hij weer ingepland wordt voor een nieuw gevecht.”

Ook Tim Kennedy die tot tweemaal toe een gevecht ziet wegvallen sprak zich uit.

”Ik zal niet vechten tegen Rashad. Dat hoorde ik zondag. Ik denk dat het om schade aan de hersens gaat. Welkom in de sport waar we elkaar tegen het gezicht slaan. Als je achter elkaar geen licentie krijgt van een Athletic Commission ziet dat er niet goed uit voor je. Ik weet niet wat dat gaat betekenen voor Rashad. Het ziet er niet rooskleurig uit voor hem.”

De UFC denkt na om Kelvin Gastelum het gevecht met Tim Kennedy op UFC 206 aan te bieden.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Fight Announcements Recap Week 16 & 17 (2016).

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – In verband met ...

Tyron Woodley: ”Ik ben veruit de slechtst behandelde kampioen in de geschiedenis van de UFC.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Tyron ‘The Chosen One’ Woodley ...

Goed nieuws! UFC 196: McGregor vs. Diaz op FOXtv

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zaterdagnacht nemen Conor McGregor ...

(Vlog) UFC 205 Embedded — Episode 3

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 205 Embedded is een ...