Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Robert ‘The Reaper’ Whittaker versloeg Derek Brunson op UFC Fight Night 101 in Melbourne. De Nieuw-Zeelander won met zijn eerste ronde TKO maar liefst twee bonussen. Hij wist de Performance of the Night en Fight of the Night bonussen op zijn naam te zetten. Whittaker kijkt nu naar de toekomst en ziet een gevecht met Mousasi wel zitten.
‘The Reaper’ liet een Melbourne ziet dat hij beschikt over een flinke dosis doorzetting – en incasseer vermogen en knock out kracht. Whittaker overleefde een vroege aanval van Brunson en wist het gevecht daarna zelf af te maken via een trap tegen het hoofd waarna hij het afmaakte met een ground and pound.

”Het was grappig want toen ik terug uit stapte in het gevecht dacht ik nog…’Denkt hij nu echt dat hij mij bijna heeft verslagen ’… want dat was niet het geval. Ik was nog steeds bij bewustzijn. Hij heeft veel kritiek gekregen voor zijn aanvallende gameplan, maar kijk maar eens na mijn laatste partijen.”

Whittaker beschikt nu over zes opeenvolgende overwinningen, en hoopt Mousasi aan zijn reeks toe te voegen.

”Hij is een top atleet, een top vechter en een coole kerel. Als dat het gevecht is die de UFC wil dan kunnen ze hem krijgen.”

Gegard Mousasi won recent nog zijn rematch met Uriah Hall en focust zelf meer op Luke Rockhold, Nick Diaz en Anderson Silva.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Weer gratis UFC events op FOX!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EDE- Na UFC 193: Rousey ...