Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ronda ‘Rowdy’ Rousey zal na lange afwezigheid terugkeren in de octagon sinds haar verlies tegen Holly Holm op UFC 193 vorig jaar november. Op UFC 207 zal de voormalige kampioen alsnog terugkeren voor een titelgevecht, maar ze geeft wel aan dat haar MMA-carrière niet lang meer zal duren.

De terugkeer van de meest dominante vrouw in UFC-geschiedenis werd niet door iedereen met luid gejuich gevierd. Althans niet dat ze gelijk voor de titel mag vechten. Lange tijd zag het ernaar uit dat de Olympiër helemaal ging stoppen met vechten, en gaf ze aan met zelfmoordneigingen te zitten na haar verwoestende verlies tegen Holm. Rousey leek haar liefde voor MMA te hebben vervangen voor het witte doek. Ze verscheen onder andere in Expendables 3, Fast and the Furious, Entourage en het immens populaire Saturday Night Live.

Dana White gaf eerder aan dat Rousey wel open staat voor een gevecht met de Braziliaanse Cris Cyborg, maar dat ze eerst haar titel terug wil. De MMA-wereld reageerde hier heel sceptisch over, en denken dat het gevecht nooit zal plaatsvinden. Op de bank bij Ellen DeGeneres laat Rousey weten dat ze niet lang meer te bewonderen zal zijn in de octagon. Dus is het nog maar de vraag of het gevecht daadwerkelijk nog ooit gaat gebeuren.

”Ik brei er een eind aan. Dit wordt zeker één van mijn laatste gevechten. Dus zorg maar dat je kijkt. Deze show zal niet meer voor eeuwig te zien zijn.”

‘Rowdy’ gaf verder aan dat de weg naar een gevecht vermoeiender is dan het gevecht zelf.

”Als we nu gelijk vechten dan denk ik van…’Oke dan vechten we nu, en dan ga ik verder met eten’…maar de weken naar een gevecht toe dat je weet tegen wie je vecht, en het de belangrijkste moment van je leven is terwijl er miljoenen mensen kijken. Dat is het gewoon. De weg ernaar toe. Als het nu gelijk gebeurt ben ik niet nerveus. Het wachten ernaar toe wel.”

Line-up UFC 207 Las Vegas, 30 december 2016, T-Mobile Arena tot nu toe.


–  Amanda Nunes vs Ronda Rousey
–  Dominick Cruz vs Cody Garbrandt
–  Cain Velasquez vs Fabricio Werdum
–  Matt Brown vs Tarec Saffiedine
–  Neil Magny vs Johny Hendricks
–  Alex Garcia vs Mike Pyle
–  Brandon Thatch vs Sabah Homasi
–  Tim Means vs Alex Oliveira
–  Antonio Carlos Jr. vs Marvin Vettori
–  Louis Smolka vs Ray Borg

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Donald Cerrone en Jorge Masvidal via Twitter akkoord om te vechten in Denver

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Donald ‘Cowboy’ Cerrone is niet ...

Chris Weidman vs Gegard Mousasi officieel voor UFC 210

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Gegard Mousasi krijgt het gevecht ...

Who’s Next ?!? UFC Fight Night 85: Hunt vs. Mir

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze rubriek spelen we ...