Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


Ryan ‘Darth’ Bader viel in voor de geblesseerde Alexander Gustafsson op UFC Fight Night 100 tegen de Braziliaan Rogerio ‘Minotouro’ Nogeurira. Voor Bader was dit zijn laatste gevecht op zijn UFC-contract en nu is hij een free agent. ‘Darth’ geeft aan dat hij wel in de UFC wil blijven vechten mits het aanbod goed is.

Voor de tweede keer in zijn UFC-carrière verslaat de Amerikaan de Braziliaanse grootheid Rogerio Nogeuira. Zes jaar geleden won ‘Darth’ via een unanimous decision op UFC 119. Afgelopen weekend deed Bader dit op dominante manier en won hij via een technische knock out in de 3e ronde. Bader staat als 4e light-heavyweight gerankt en gaat zijn geluk nu beproeven als free agent. Hij geeft wel aan dat hij het liefst in de UFC blijft vechten als het plaatje goed is.

”Ik houd van de UFC en ik wil vechten in de UFC, maar het moet wel zinvol zijn. Ik ben nu al een tijdje top 5, en ik wil ook zo’n grote gevechten.”

Bader verwijst hier naar het aankomende titelgevecht tussen Daniel Cormier en Anthony Johnson.

”Dat zijn de gevechten die ik wil. Ik heb al tegen bijna iedereen gevochten in de divisie en daarbij ben ik vrij constant gebleven. Ik heb zeven van mijn laatste acht gewonnen dus ik ben goed bezig, en denk dat ik wel wat momentum had totdat ik verloor. Daarna dacht ik het zal allemaal wel, ik ga er gewoon voor en doe waar ik goed in ben zonder te veel na te denken. Zo denk ik er nu over en hopelijk valt alles op zijn plaats.”

Als Bader ervoor kiest om elders te gaan vechten in verband met financiële redenen dan zal hij niet de eerste zijn. Meerdere grote namen zijn van de UFC overgestapt het groeiende Bellator. Rory McDonald, Benson Henderson en Phil Davis zijn hier een voorbeeld van. Davis is zelfs de Bellator light-heavyweight titelhouder op dit moment. Davis verliet de UFC voor Bellator nadat hij verloor van Bader op UFC on FOX 14 in januari van het vorige jaar.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Volkan Oezdemir hint naar titelgevecht met Daniel Cormier in januari op UFC 220

Volkan Oezdemir hint naar titelgevecht met Daniel Cormier in januari op UFC 220. Zal ...

Miesha Tate heeft volle vertrouwen in het UFC debuut van Cindy Dandois

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Na gevochten te hebben bij de ...

Joanna Jedrzejczyk

Joanna Jedrzejczyk: “Verlies tegen Rose Namajunas was een ongeluk.”

De verloren partij tegen Rose Namajunas is volgens Joanna Jedrzejczyk een ongelukje geweest.

Georges St. Pierre

Georges St. Pierre blijft aandringen op gevecht met Michael Bisping

Het leek van de baan, maar nu wil Georges St. Pierre het gevecht tegen ...