Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


Tijdens het Bellator MMA evenement van het weekend was er een grote aankondiging, de promotie heeft namelijk Fedor Emelianenko weten binnen te halen. De legendarische Rus heeft een “multi-fight” contract ondertekend en zal op 18 februari zijn debuut gaan maken voor Bellator MMA.Sinds de terugkeer van ‘The Last Emperor’ is er een hoop speculatie geweest bij welke organisatie dat de Russische superster zou gaan tekenen, uiteindelijk gaat Scott Coker er met de prijs vandoor. Fedor heeft sinds zijn terugkeer twee winstpartijen weten te behalen en zal voor het eerst sinds 2011 weer op Amerikaans grondgebied de kooi betreden. De Rus heeft natuurlijk al eens nauw samen gewerkt met Coker toen hij nog president was van het voormalige StrikeForce en die relatie lijkt zich te herhalen. De organisatie is al een hele tijd grote ‘free-agents’ aan het binnenhalen, maar met Fedor hebben ze wellicht de grootste naam tot nu toe te pakken.


“Het is geweldig om weer zaken te doen met Fedor. De man is een legende zowel binnen als buiten de kooi, ik verheug me er op om hem ‘Stateside’ te krijgen zodat de Amerikaanse MMA fans getuige kunnen zijn van zijn partij tegen Matt Mitrione in San Jose. Hij en ik gaan een lange tijd terug en ik verheug me erop om onze relatie op te bouwen binnen Bellator MMA,” aldus Scott Coker.  


Op 18 februari zal Fedor zijn debuut maken tegenover Matt Mitrione tijdens het main event van Bellator 172 in San Jose. Mitrione heeft twee partijen gehad in de Bellator kooi die hij beide vroegtijdig wist af te maken en zal een ware test worden voor de legende. Hoewel de manier hoe het gevecht tot stand is gekomen misschien wel een vreemde bedoeling was volgens Mitrione kan hij niet wachten om de kooi te betreden met een legende.


“Ik kan niet wachten, man,” zei Mitrione over het proces van de ondertekening voor de partij. Ik ben zo verheugd. Het was de meest unieke uitnodiging voor een gevecht dat ik ooit heb gehad. Net als: ‘Hé, kijk. Teken dit. We gaan niet zeggen wie, wanneer of waar. Maar geloof ons. Het is de moeite waard. ‘En ik zei:’ Goed. Laten we het doen. Let’s get dirty.”


Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.

  

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Bellator 161 krijgt aantrekkelijke headliner

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Bellator probeert de competitie met de ...

Lorenz Larkin: “Ik mag die motherf*cker gewoon niet.”

Lorenz Larkin is nog altijd wachtende op zijn eerste overwinning voor Bellator. Aankomend weekend ...

Weinig interesse voor Bellators ‘Dynamite’ Event

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Wat een break-out performance had ...