Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aanstaande zaterdag zal Eddie Alvarez zijn lightweight titel verdedigen tegen Conor McGregor tijdens UFC 205: Alvarez vs. McGregor in de Madison Square Garden in New York. Tijdens UFC 205 zullen er maar liefst drie titelgevechten plaatsvinden. Bekijk hier de line-up, uitzendtijden en zenders! 

* Update: Wegens het uitvallen van Rashad Evans zijn de uitzendtijden aangepast

Main event


Eddie Alvarez (28-4-0) heeft drie van zijn laatste vier wedstrijden gewonnen en is de huidige kampioen in de Lightweight divisie van de UFC. Tijdens zijn laatste wedstrijd heeft hij de titel in de eerste ronde gewonnen van Rafael dos Anjos door middel van een TKO tijdens UFC Fight Night: dos Anjos vs. Alvarez op zeven juli 2016.  Alvarez geeft aan, dat naar zijn mening de partij tegen McGregor de makkelijkste keuze was in de divisie. En in combinatie met het financiële aspect kon hij deze niet weigeren. 

Conor McGregor (20-3-0) heeft vier van zijn laatste vijf wedstrijden gewonnen en is op dit moment kampioen in de featherweight divisie. Tijdens zijn laatste wedstrijd nam hij op 20 augustus wraak op Nate Diaz door te winnen via een majority decision tijdens UFC 202 in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada. McGregor zal bij een overwinning de eerste kampioen zijn in de geschiedenis van de UFC, met twee titels in verschillende divisies. 

via: Fightmetrics.com

Co-Main event


Tijdens het co-main event zien wij de tweede van de drie titel gevechten namelijk: Tyron Woodley vs. Stephen Thompson.

Tyrone Woodley (16–3-0) heeft vier van zijn laatste vijf wedstrijden gewonnen en is op dit moment de huidige kampioen in de welterweight divisie. Tijdens zijn laatste wedstrijd sloeg Woodley de toenmalige kampioen Robbie Lawler KO in de eerste ronde tijdens UFC 201 in de Philips Arena in Atlanta, Georgia. Dit zal voor Woodley de eerste keer zijn dat hij zijn titel zal verdedigen.

Stephen Thompson (13-1-0) heeft op dit moment een winstreak van maar liefst zeven wedstrijden in de UFC en staat op dit moment op de tweede plek in de welterweight divisie. Tijdens zijn laatste wedstrijd won Thompson van Rory MacDonald tijdens UFC Fight Night: MacDonald vs. Thompson door middel van een unanimous decision  (50-45, 50-45, 48-47). 

Joanna Jędrzejczyk vs. Karolina Kowalkiewicz

Naast het Main- en Co-Main event staat er nóg een titelgevecht op het programma van UFC 205.
Joanna Jędrzejczyk (12-0-0) zal voor de vierde keer haar women’s strawweight titel verdedigen.
De ongeslagen Poolse kampioene heeft tijdens haar laatste wedstrijd haar titel succesvol verdedigt tegen Cláudia Gadelha door middel van een unanimous decision tijdens The Ultimate Fighter: Team Joanna vs. Team Cláudia Finale op acht juli 2016. 

Karolina Kowalkiewicz (10-0-0) is een ongeslagen Poolse strawweight met een winstreak van tien en staat op dit moment tweede in de divisie. Tijdens haar laatste wedstrijd won Kowalkiewicz van Rose Namajunas door middel van een split decision (28-29, 29-28, 29-28) tijdens UFC 201: Lawler vs Woodley op 30 juli, 2016, in de Philips Arena in Atlanta, Georgia.

Beide atleten zijn ongeslagen, dus een overwinning weegt extra zwaar tijdens deze wedstrijd.
Wie gaat er naar huis met de titel? En wie gaat er naar huis met de eerste nederlaag in haar carrière?

De volledige line-up, uitzendtijden en zenders:


Early Prelims (1:00 u op UFC Fight Pass)        
– Liz Carmouche vs. Katlyn Chookagian
– Jim Miller vs. Thiago Alves

Prelims (2:00 u op UFC Fight Pass/ FOX Sports 2)          
– Vicente Luque vs. Belal Muhammad
– Rafael Natal vs. Tim Boetsch
– Khabib Nurmagomedov vs. Michael Johnson
– Frankie Edgar vs. Jeremy Stephens

Main Card (4:00 u op FOX Sports 2)   
– Miesha Tate vs. Raquel Pennington
– Kelvin Gastelum vs. Donald Cerrone
– Chris Weidman vs. Yoel Romero
– Joanna Jędrzejczyk vs. Karolina Kowalkiewicz
– Tyron Woodley vs. Stephen Thompson
– Eddie Alvarez vs. Conor McGregor   
    

*De uitzendtijden en zenders zijn onder voorbehoud.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Preview: Alles wat je moet weten over UFC 197 [Jones vs. Saint Preux]

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Heel wat maanden geleden hoopte ...

UFC 216 Free Fight: Cain Velasquez vs. Fabricio Werdum

Fabricio Werdum wil zich revancheren voor zijn laatste verliespartij tegen Alistair Overeem. Bekijk hier ...

Alexa Grasso: Mexicaanse dreiging

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMA Fighting Alexa Grasso ...