Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

We moeten nog even geduld hebben voordat de deuren van de Madison Square Garden eindelijk open gaan voor de UFC. Met drie titelgevechten in het vooruitzicht hebben we maar liefst 6 Free Fights voor jullie in de aanbieding. Tot zaterdag zullen we elke dag één gevecht postten zodat je optimaal kan opbouwen naar de nu al legendarische UFC 205 kaart. Vandaag kijken we naar Conor McGregor vs Nate Diaz.


Conor McGregor is op dit moment DE super ster waar het allemaal om draait in de UFC. Zijn wil is wet, en het lijkt alsof hij UFC-president Dana White in zijn zak heeft zitten. De flamboyante Ier heeft een hoog haat-liefde verhouding onder de MMA-fans, maar hoe je het ook wendt of keert, McGregor staat voor sensatie, amusement en zijn gevechten stellen haast nooit teleur. Zijn praatjes met de verplichte pers zijn bijna net zo levendig als zijn vechtstijl in de octagon. ‘The Notorious’ kwam de UFC binnen als feather – en lightweight kampioen van Cage Fighting Warriors Championship, en hoopt dat trucje nu ook in de UFC te doen. Mocht hij zaterdag winnen dan zal hij de eerste atleet in de geschiedenis van de UFC zijn die twee titels tegelijk weet te hebben.

McGregor heeft eindelijk zijn super fight te pakken. Eerder dit jaar stond hij gepland om met de toenmalige UFC lightweight kampioen Rafael Dos Anjos te vechten, maar kort voor het gevecht raakte de Braziliaan geblesseerd. Inmiddels kunnen we het zien als een geluk bij een ongeluk, want anders hadden we nooit de clash McGregor Diaz gehad. In de eerste partij leek McGregor te gaan winnen nadat hij Diaz meerdere malen goed wist te raken, maar de Ier kwam erachter dat de atleten op 170 pond en vooral een Diaz brother iets meer kunnen incasseren dan de gemiddelde vechter. Zo kwam er een einde aan de ongeslagen reeks van McGregor in de UFC nadat hij aftikte.

Al vrij snel stond de rematch op het programma. De beide atleten wisten er samen een hele show van te maken waarvan de toon werd gezet tijdens de inmiddels beruchte ‘flesjes’ persconferentie. Eenmaal in de octagon werden de vele fans over de hele wereld de perfecte rematch voorgeschoteld die maar liefst 25 minuten duurde. Iedereen heeft ongetwijfeld zijn eigen mening over wie het gevecht had gewonnen, maar uiteindelijk ging McGregor er met een split decision winst vandoor. Aankomende zaterdag kan McGregor geschiedenis schrijven door Eddie Alvarez te verslaan op UFC 205 in de Madison Square Garden.




De volledige line-up, uitzendtijden en zenders:

Early Prelims (1:00 u op UFC Fight Pass)
– Liz Carmouche vs. Katlyn Chookagian
– Jim Miller vs. Thiago Alves

Prelims (2:00 u op UFC Fight Pass/ FOX Sports 2)
– Vicente Luque vs. Belal Muhammad
– Rafael Natal vs. Tim Boetsch
– Khabib Nurmagomedov vs. Michael Johnson
– Frankie Edgar vs. Jeremy Stephens

Main Card (4:00 u op FOX Sports 2)

– Miesha Tate vs. Raquel Pennington
– Chris Weidman vs. Yoel Romero
– Joanna Jędrzejczyk vs. Karolina Kowalkiewicz
– Tyron Woodley vs. Stephen Thompson
– Eddie Alvarez vs. Conor McGregor

*De uitzendtijden en zenders zijn onder voorbehoud.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC on FOX 22 VanZant vs Waterson Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Michelle Waterson wist Paige VanZant ...

Fight Night Fortaleza Free Fight: Belfort vs. Rockhold

Vitor Belfort hoopt zijn negatieve reeks te doorbreken tegen Kelvin Gastelum op UFC Fight ...

Jon Jones

Jon Jones en Daniel Cormier stoken het vuurtje nog verder op

Jon Jones en Daniel Cormier gaan op social media alvast vol tegen elkaar te ...

TUF 24 aflevering 5 “Novo União vs American Top Team”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. We zijn alweer aangekomen aan ...