Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

We moeten nog even geduld hebben voordat de deuren van de Madison Square Garden eindelijk open gaan voor de UFC. Met drie titelgevechten in het vooruitzicht hebben we maar liefst 6 Free Fights voor jullie in de aanbieding. Tot zaterdag zullen we elke dag één gevecht postten zodat je optimaal kan opbouwen naar de nu al legendarische UFC 205 kaart. Vandaag kijken we naar Eddie Alvarez vs Rafael Dos Anjos.


De voormalige Bellator kampioen Eddie Alvarez heeft tot nu toe nog geen makkelijk gevecht gehad in de UFC. Zijn debuut tegen Donald Cerrone ging verloren, maar daarna herpakte hij zich met overwinningen over voormalig Strikeforce en WEC-kampioen Gilbert Melendez en voormalig UFC-kampioen Anthony Pettis. Alvarez sprak dan ook uit dat hij tevreden is eindelijk een makkelijk gevecht voorgeschoteld te krijgen van Dana White. Aankomende zaterdag zal hij zijn titel verdedigen in een super fight met super ster Conor McGregor.

Alvarez wist zijn titel te bemachtigen door Rafael Dos Anjos als underdog te verslaan in de eerste ronde. De Amerikaan begon het gevecht agressief, en wist snel door de verdediging te komen van de inmiddels voormalige UFC- kampioen. Het was eigenlijk Dos Anjos die gepland stond voor een super fight met de Ier, maar de Braziliaan moest terugtrekken door een gebroken voet. Dos Anjos wist zich niet meer goed te verdedigen, en verloor via een technische knock out. Inmiddels is de Braziliaan ook zijn nr. 1 plek kwijt nadat hij verloor van Tony Ferguson op UFC New Mexico jongst leden. Eddie Alvarez won een Performance of the Night bonus.Volledige line-up voor UFC 205 New York Ciry in Madison Square Garden

Main card
–  Eddie Alvarez vs. Conor McGregor
–  Tyron Woodley vs. Stephen Thompson
–  Joanna Jedrzejczyk vs. Karolina Kowalkiewicz
–  Donald Cerrone vs. Kelvin Gastelum
–  Chris Weidman vs. Yoel Romero
–  Miesha Tate vs. Raquel Pennington

Prelims
–  Frankie Edgar vs. Jeremy Stephens
–  Khabib Nurmagomedov vs. Michael Johnson
–  Rashad Evans vs. Tim Kennedy
–  Rafael Natal vs. Tim Boetsch
–  Jim Miller vs. Thiago Alves
–  Vincente Luque vs. Belal Muhammad
–  Liz Carmouche vs. Katlyn Chookagian

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Holm: “Wens Jones het beste toe”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.De MMA-fans zijn nog steeds in ...

Gerucht: UFC Amsterdam voor 2017

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Tijdens ons verblijf in Manchester ...

Jedrzejczyk vs Andrade UFC 211

Joanna Jedrzejczyk vs Jessica Andrade officieel voor UFC 211

Het gaat dan toch gebeuren. Joanna Jedrzejczyk en Jessica Andrade gaan het op UFC ...