Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

We moeten nog even geduld hebben voordat de deuren van de Madison Square Garden eindelijk open gaan voor de UFC. Met drie titelgevechten in het vooruitzicht hebben we maar liefst 6 Free Fights voor jullie in de aanbieding. Tot zaterdag zullen we elke dag één gevecht postten zodat je optimaal kan opbouwen naar de nu al legendarische UFC 205 kaart. Vandaag kijken we naar Joanna Jedrzejczyk vs Claudia Gadelha 2.


De UFC bracht de strawweight divisie via het eigen populaire reality programma The Ultimate Fighter. De winnaar moest zich kronen als eerste UFC strawweight kampioen. Deze eer ging naar Carla Esparza die Rose Namajunas versloeg in de finale. Haar eerste titel verdediging was tegen Joanna Jedrzejczyk, en daaruit bleek dat het niveau in het TUF huis heel wat lager lag dan de Poolse kickbokser. Verwoestend wist Jedrzejczyk Esparza te verslaan, en daarna heeft ze haar titel niet meer afgegeven. Jessica Penne, Valerie Letrourneau en Claudia Gadelha hebben het alle geprobeerd. Joanna was ondanks haar UFC-titel niet tevreden. In haar eigen land werd namelijk gediscussieerd of ze wel beter is dan landgenoot Karolina Kowalkiewicz. Tijdens een UFC-event liet ze aan match maker Sean Shelby weten dat ze Kowalkiewicz moesten contracteren zodat ze kon laten zien dat ze weldegelijk de beste is.

Op The Ultimate Fighter 23 was Jedrzejczyk samen met Claudia Gadelha de team coaches. De twee kwamen elkaar eerder tegen in de octagon op UFC on FOX 13. Het was een close gevecht waarna Joanna via een split decision won. Tijdens International Fight Week afgelopen juli kwamen de twee elkaar dus weer tegen nadat ze meerdere malen verbaal botste tijdens TUF 23. Het gevecht ging wederom naar een decision, en wederom in het voordeel van de Poolse kampioen. Ditmaal won ze via een unanimous decision. Aankomende zaterdag kan ze aan Polen en de MMA-wereld bewijzen dat ze de betere vechter is van de twee Poolse strawweight atleten.. Beide vrouwen zijn nog ingeslagen in hun MMA-carrière.


Volledige line-up voor UFC 205 New York Ciry in Madison Square Garden

Main card
–  Eddie Alvarez vs. Conor McGregor
–  Tyron Woodley vs. Stephen Thompson
–  Joanna Jedrzejczyk vs. Karolina Kowalkiewicz
–  Donald Cerrone vs. Kelvin Gastelum
–  Chris Weidman vs. Yoel Romero
–  Miesha Tate vs. Raquel Pennington

Prelims

–  Frankie Edgar vs. Jeremy Stephens
–  Khabib Nurmagomedov vs. Michael Johnson
–  Rashad Evans vs. Tim Kennedy
–  Rafael Natal vs. Tim Boetsch
–  Jim Miller vs. Thiago Alves
–  Vincente Luque vs. Belal Muhammad
–  Liz Carmouche vs. Katlyn Chookagian

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC Fight Night 101 Melbourne Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De Australiër Robert ‘The Reaper’ Whittaker ...

UFC Albany: Lewis vs. Abdurakhimov: Line-up, uitzendtijden en zenders

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande vrijdag zien wij de ...

(Video) Deel 1 van: The Evolution of Punk!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In december 2014 kondigde voormalig ...

Nurmagomedov loopt $500K mis na gewichtscomplicaties

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Khabib Nurmagomedov stond voor de derde ...