Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

We moeten nog even geduld hebben voordat de deuren van de Madison Square Garden eindelijk open gaan voor de UFC. Met drie titelgevechten in het vooruitzicht hebben we maar liefst 6 Free Fights voor jullie in de aanbieding. Tot zaterdag zullen we elke dag één gevecht postten zodat je optimaal kan opbouwen naar de nu al legendarische UFC 205 kaart. Vandaag kijken we naar Karolina Kowalkiewicz vs Rose Namajunas.


Karolina Kowalkiewicz wist zich in korte tijd op te werken naar een titelgevecht met haar landgenoot Joanna Jedrzejczyk. De Poolse titeluitdager maakte haar debuut in de UFC op 19 december van het vorige jaar, en weet zich dus binnen 10 maanden door te stomen naar de top. Via overwinningen op Randa Markos, Heather Jo Clark en Rose Namajunas mag ze zich gaan meten met de UFC strawweight kampioen. Beide dames zijn nog ongeslagen (Jedrzejczyk 12-0 en Kowalkiewicz 10-0), maar de huidige UFC-kampioen won wel op amateur niveau van Kowalkiewicz. Destijds rekende Joanna via een rear-naked choke af met haar landgenoot. Beide dames staan bekend dat ze gaande het gevecht de tempo omhoog gooien.

Afgelopen juli moest Kowalkiewicz op UFC 201 alleen nog afrekenen met Rose Namajunes om in aanmerking te komen voor een titelgevecht. De Poolse MMA-vechter ging het gevecht in als underdog maar wist uiteindelijk de overwinning naar zich toe te trekken via een split decision. Zaterdag krijgen de mensen in Polen eindelijk antwoord op hun vraag wie van de twee nou de betere MMA-vechter is.Volledige line-up voor UFC 205 New York Ciry in Madison Square Garden

Main card
–  Eddie Alvarez vs. Conor McGregor
–  Tyron Woodley vs. Stephen Thompson
–  Joanna Jedrzejczyk vs. Karolina Kowalkiewicz
–  Donald Cerrone vs. Kelvin Gastelum
–  Chris Weidman vs. Yoel Romero
–  Miesha Tate vs. Raquel Pennington

Prelims
–  Frankie Edgar vs. Jeremy Stephens
–  Khabib Nurmagomedov vs. Michael Johnson
–  Rashad Evans vs. Tim Kennedy
–  Rafael Natal vs. Tim Boetsch
–  Jim Miller vs. Thiago Alves
–  Vincente Luque vs. Belal Muhammad
–  Liz Carmouche vs. Katlyn Chookagian

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Michael Bisping

Michael Bisping: “Robert Whittaker verdient het meer dan Romero”.

Michael Bisping is weer bezig. De Engelsman geeft zijn mening over Robert Whittaker en ...

UFC 205: Fighting For History – Jedrzejczyk vs Kowalkiewicz

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In Fighting For History worden ...

Jose Aldo: “Holloway is geen complete vechter, maar wel gevaarlijk.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Jose Aldo ‘Junior’ zal zijn titel ...

Amanda Nunes biedt Ronda Rousey excuses aan voor haar opmerkingen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: Los Angeles Times Amanda ...