Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

We moeten nog even geduld hebben voordat de deuren van de Madison Square Garden eindelijk open gaan voor de UFC. Met drie titelgevechten in het vooruitzicht hebben we maar liefst 6 Free Fights voor jullie in de aanbieding. Tot zaterdag zullen we elke dag één gevecht postten zodat je optimaal kan opbouwen naar de nu al legendarische UFC 205 kaart. Vandaag kijken we naar Stephen Thompson vs Jake Ellenberger.


Stephen Thompson is met zijn karate achtergrond een unieke verschijning in de UFC. ‘Wonderboy’ strijdt sinds 2012 mee in de welterweight divisie, en wist acht van zijn negen gevechten in de UFC winnend af te sluiten. Alleen Matt ‘The Immortal’ Brown wist Thompson te verslaan via een unanimous decision. De Amerikaan is momenteel bezig met een imposante win streak. Zijn laatste zeven gevechten werden allemaal in zijn voordeel beëindigt waarvan vier met een technische knock out. Voormalig welterweight kampioen Johny Hendricks werd als een bokszak rond getrapt en geslagen in de octagon, en moest binnen één ronden opgeven door middel van een technische knock out. Ook de ‘Red King’ Rory McDonald wist Thompson niet te stoppen afgelopen juni. ‘Wonderboy’ won met een unanimous decision. 

Op The Ultimate Fighter 21 Finale nam Thompson het op tegen Jake Ellenberger. De titeluitdager wist ook hier binnen één ronde af te rekenen met zijn tegenstander. Met één van Thompson’s mooiste finishes ging Ellenberger naar de grond. ‘The Juggernaut’ werd geraakt door een achterwaartse hoek trap tegen het hoofd. Het zag er naar uit dat Woodley niet wilde vechten met Thompson, maar liever koos voor de big money fights tegen Georges Saint-Pierre of Nick Diaz. Uiteindelijk bleef dat slechts bij geruchten, en heeft Thompson zaterdag de kans om zich te kronen tot UFC welterweight kampioen.

Volledige line-up voor UFC 205 New York Ciry in Madison Square Garden
Main card
–  Eddie Alvarez vs. Conor McGregor
–  Tyron Woodley vs. Stephen Thompson
–  Joanna Jedrzejczyk vs. Karolina Kowalkiewicz
–  Donald Cerrone vs. Kelvin Gastelum
–  Chris Weidman vs. Yoel Romero
–  Miesha Tate vs. Raquel Pennington

Prelims
–  Frankie Edgar vs. Jeremy Stephens
–  Khabib Nurmagomedov vs. Michael Johnson
–  Rashad Evans vs. Tim Kennedy
–  Rafael Natal vs. Tim Boetsch
–  Jim Miller vs. Thiago Alves
–  Vincente Luque vs. Belal Muhammad
–  Liz Carmouche vs. Katlyn Chookagian

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Who’s Next ?!? UFC Fight Night 85: Hunt vs. Mir

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze rubriek spelen we ...

Alle persconferenties van de Mayweather vs. McGregor op een rijtje!

Zie hier alvast alle persconferenties van Mayweather vs McGregor op een rijtje!

De prijzen van UFC Rotterdam: Overeem vs. Arlovski zijn bekend!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Nederlandse UFC®-held en nummer drie ...

Tarec Saffiedine hoopt Rafael dos Anjos te treffen op UFC London

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Rafel dos Anjos liet onlangs ...