Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

We moeten nog even geduld hebben voordat de deuren van de Madison Square Garden eindelijk open gaan voor de UFC. Met drie titelgevechten in het vooruitzicht hebben we maar liefst 6 Free Fights voor jullie in de aanbieding. Tot zaterdag zullen we elke dag één gevecht postten zodat je optimaal kan opbouwen naar de nu al legendarische UFC 205 kaart. Vandaag kijken we naar Tyron Woodley vs Robbie Lawler.


UFC welterweight kampioen Tyron Woodley vecht sinds 2013 in de organisatie. Hij kwam over van Strikeforce waar hij in 2010 de Rising Star of the Year prijs kreeg. In de afgelopen drie jaar heeft Woodley acht keer gevochten in de octagon, en wist hij er zes winnend af te sluiten waaronder de belangrijkste tegen Robbie Lawler. De worstelaar heeft altijd vertrouwen in zijn eigen kunnen gehad, en wilde maar al te graag bewijzen dat hij eens voor de titel mocht vechten. Woodley stond gepland om te vechten tegen voormalig UFC-kampioen Johny Hendricks, maar dit gevecht ging niet door wegens een slechte weight cut van Hendricks. Woodley besloot om te wachten voor zijn kans, en werd uiteindelijk beloond.

De imposante Woodley is niet de meest geliefde kampioen in de UFC. Tijdens de UFC 205 persconferentie werd hij meerdere malen uitgejouwd. Op UFC 201 liet de Amerikaan nogmaals zien waarom hij een kans had verdient op de titel door de kampioen Lawler te onttronen binnen één ronde via een knock out. De nieuwe kampioen wilde in eerste instantie vechten tegen grote namen zoals Georges Saint-Pierre en Nick Diaz, maar dit bleef allemaal slechts bij geruchten. Zaterdag zal hij zijn titel voor het eerst verdedigen tegen Stephen Thompson.


De volledige line-up, uitzendtijden en zenders:

Early Prelims (1:00 u op UFC Fight Pass)

– Liz Carmouche vs. Katlyn Chookagian
– Jim Miller vs. Thiago Alves

Prelims (2:00 u op UFC Fight Pass/ FOX Sports 2)
– Vicente Luque vs. Belal Muhammad
– Rafael Natal vs. Tim Boetsch
– Khabib Nurmagomedov vs. Michael Johnson
– Frankie Edgar vs. Jeremy Stephens

Main Card (4:00 u op FOX Sports 2)

– Miesha Tate vs. Raquel Pennington
– Kelvin Gastelum vs. Donald Cerrone
– Chris Weidman vs. Yoel Romero
– Joanna Jędrzejczyk vs. Karolina Kowalkiewicz
– Tyron Woodley vs. Stephen Thompson
– Eddie Alvarez vs. Conor McGregor

*De uitzendtijden en zenders zijn onder voorbehoud.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Is de terugkeer van Carlos Condit aanstaande?

Het lijkt erop dat Carlos Condit snel zijn rentree in de UFC gaat maken.

(Video) Conor McGregor: “Ik ga hem afmaken in de tweede ronde”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Hoewel fightweek nog niet begonnen ...

UFC Fight Night 106 Belfort vs. Gastelum Recap

Kelvin Gastelum weet zijn zegereeks uit te breiden naar drie partijen in Fortaleza waar ...