Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In deze aflevering van Inside The Octagon analyseren John Gooden en voormalig UFC-atleet Dan Hardy het co main-event van UFC 205 in de Madison Square Garden in New York, USA. Zoals altijd zal Hardy aangeven waar de sterke en zwakke punten liggen van beide atleten, en waar de mogelijkheden liggen.


Over Jedrzekczyk vs Kowalkiewicz
”Het is een goed gevecht, en weetje het is leuk om te zien dat twee Poolse atleten  in dezelfde gewichtsklasse tegenover elkaar staan voor de wereldtitel. Het bewijst alleen maar dat MMA Polen aan het overnemen is. Bij de mannen hebben we nog niet zo’n heel getalenteerde vechters voorbij zien komen, maar de vrouwen houden het staande.”

Over Weidman vs Romero
”Weiman moet zijn reach voordeel gebruiken, maar hij moet het niet gebruiken om Romero alleen op afstand te houden maar om hem onder druk te houden. Weidman is een vechter die vanaf het begin recht voor je neus staat, en hij is een snelle starter. Bij Romero gaat het meer om zijn atletische eigenschappen dan zijn technische eigenschappen. Hij heeft een worstel achtergrond (Olympische Spelen), maar dat gebruikt hij niet vaak. Hij gebruikt het alleen als mensen met hem willen worstelen. De vraag is alleen of je hem op de grond kunt houden, want dat is het moeilijkste. De natuurlijke kracht die hij heeft als een fysiek imponerende atleet, is hetgene wat hem zo succesvol maakt in alles wat hij probeert.”
De volledige line-up, uitzendtijden en zenders:

Early Prelims (0:30 u op UFC Fight Pass)

– Liz Carmouche vs. Katlyn Chookagian
– Rafael Natal vs. Tim Boetsch
– Jim Miller vs. Thiago Alves

Prelims (2:00 u op UFC Fight Pass/ FOX Sports 2)

– Vicente Luque vs. Belal Muhammad
Rashad Evans vs. Tim Kennedy
– Khabib Nurmagomedov vs. Michael Johnson
– Frankie Edgar vs. Jeremy Stephens

Main Card (4:00 u op FOX Sports 2)

– Miesha Tate vs. Raquel Pennington
– Kelvin Gastelum vs. Donald Cerrone
– Chris Weidman vs. Yoel Romero
– Joanna Jędrzejczyk vs. Karolina Kowalkiewicz
– Tyron Woodley vs. Stephen Thompson
– Eddie Alvarez vs. Conor McGregor

*De uitzendtijden en zenders zijn onder voorbehoud.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)