Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Morgen zullen Robert Whittaker en Derek Brunson het tegen elkaar opnemen in de Rod Laver Arena in Melbourne, Australie. Bekijk hier de line-up, uitzendtijden en zenders van UFC Melbourne: Whittaker vs Brunson.


Main event

Robert Whittaker (17-4-0) heeft een winstreak van vijf en staat op dit moment 7e in de Middleweight divisie. Zijn laatste wedstrijd won hij van Rafael Natal doormiddel van een unanimous decision op 27 november tijdens UFC 197 in Las Vegas Nevada.

Ook Derek Brunson (16-3-0) heeft een winstreaak van vijf, Brunson staat op dit moment 8e in de Middleweight divisie. Tijdens zijn laatste wedstrijd won Brunson van Urijah Hall door middel van een TKO in de eerste ronde (1:41). Deze wedstrijd vond plaats op 17 september tijdens UFC Fight Night: Poirier vs. Johnson in Hildago Texas.

De winnaar van deze wedstrijd zou zich kunnen richten op een tegenstander in de gevaarlijke top 5 van de Middleweight divisie.

Co-Main event

Jake Matthews (11-2-0) heeft drie van zijn laatste vijf wedstrijden gewonnen en staat op dit moment niet in de top 15 van de Lightweight divisie. Tijdens zijn laatste wedstrijd verloor hij van Kevin Lee door middel van een TKO in de 1e ronde (4:06) tijdens de finale van The Ultimate Fighter 23:Team Joanna vs. Team Cláudia op 8 juli in Las Vegas, Nevada.

Andrew Holbrook (11-1-0) heeft tijdens zijn laatste wedstrijd, zijn eerste nederlaag ondervonden. Daarvoor had Holbrook een winstreak van 11. Holbrook staat net als zijn tegenstander niet in de top 15 van het klassement, maar beide atleten zouden met een overwinning de top 15 kunnen betreden. Tijdens zijn laatste wedstrijd verloor Holbrook van Joaquim Silva doormiddel van een KO in de 1e ronde (0:34) tijdens de finale van The Ultimate Fighter 23:Team Joanna vs. Team Cláudia op 8 juli in Las Vegas, Nevada.

Bekijk hier de volledige card, uitzendtijden en zenders*:

Early Preliminary Card (0:30u op UFC FightPass)
– Yao Zhikui vs. Jenel Lausa
– Marlon Vera vs. Ning Guangyou
– Dan Hooker vs. Jason Knight

Preliminary Card (2:00u op UFC FightPass)
– Ben Nguyen vs. Geane Herrera
– Richard Walsh vs. Jonathan Meunier
– Damien Brown vs. Jon Tuck
– Dan Kelly vs. Chris Camozzi

Main card (4:00u op FOX Sports 2)
– Seo Hee Ham vs. Danielle Taylor
– Tyson Pedro vs. Khalil Rountree
– Yusuke Kasuya vs. Alex Volkanovski
– Kyle Noke vs. Omari Akhmedov
– Jake Matthews vs. Andrew Holbrook
– Robert Whittaker vs. Derek Brunson

*De uitzendtijden en zenders zijn onder voorbehoud.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Jimmie ” El Terror” Rivera daagt de bamtamweight top uit

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Door een blessure van Bryan ...

UFC 219 Cyborg vs. Holm Recap

Cris Cyborg stapte vannacht de Octagon in met Holly Holm om haar titel voor ...

Oud Legacy FC baas, Mick Maynard aangenomen als nieuwe UFC match-maker

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Sean Shelby krijgt een promotie ...

Aldo: “McGregor moet verliezen tegen Diaz, anders…”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Het is geen geheim dat Jose ...