Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vanavond staan Rafael dos Anjos en Tony Ferguson tegenover elkaar in de octagon tijdens de finale van The Ultimate Fighter Latin America 3 in de Arena Ciudad de México in Mexico City, Mexico. Bekijk hier de line-up, uitzendtijden en zenders!

Main event


Rafael dos Anjos (25–8-0) heeft vijf van zijn zeven laatste wedstrijden gewonnen en staat op dit moment tweede in de Lightweight divisie. Na het winnen van de titel tijdens UFC 185: Pettis vs Dos Anjos, heeft hij deze succesvol verdedigd tegen Donald Cerrone. Jammer genoeg voor Dos Anjos heeft hij zijn titel slechts één keer kunnen verdedigen en heeft hij deze in moeten leveren aan de huidige kampioen Eddie Alvarez tijdens UFC Fight Night: Dos Anjos vs. Alvarez op 7 juli, 2016.

Dos Anjos heeft de titel al in gedachten, maar dan zal hij eerst voorbij Ferguson zien te komen.

Tony Ferguson (21–3-0) heeft op dit moment een winstreak van 8 en staat op dit moment op de derde plaats in de Lightweight divisie. Tijdens laatste wedstrijd zou hij het in eerste instantie opnemen tegen Michael Chiesa  tijdens UFC Fight Night 91, maar jammer genoeg moest Chiesa de wedstrijd afzeggen wegens een blessure. Landon Vannata maakte zijn UFC debuut en verving Chiesa in een “Fight of the Night” tegen Ferguson. Het was geen makkelijke wedstrijd voor Ferguson gezien hij in de eerste ronde een “knockdown” voor zijn kiezen kreeg en daardoor bijna de wedstrijd afgelopen was. Toch overleefde Ferguson de ronde, kwam hij in de tweede ronde terug en won hij uiteindelijk in de tweede ronde door middel van een “d’acre choke”. Ferguson heeft volgens velen genoeg gedaan om een titelgevecht te verdienen, met een overwinning op dos Anjos zal daar geen twijfel over mogelijk zijn.

Co-Main event

Diego Sanchez (28-9-0)  heeft twee van zijn laatste vijf wedstrijden gewonnen en is geen onbekende voor de echte MMA liefhebbers. De winnaar van the Ultimate Fighter 1 staat bekend als een “slugger” en doet altijd zijn best om zijn wedstrijden zo vermakelijk mogelijk te maken voor de fans. Hoewel de resultaten van zijn laatste wedstrijden een knipperlicht is van overwinningen en nederlagen, heeft Sanchez in zijn carrière zeven keer “Fight of the night” gewonnen en drie keer wedstrijd van het jaar (vs. Karo Parisyan, Gilbert Melendez, Clay Guida).

UFC debutant Marcin Held (22-4-0) heeft zeven van zijn laatste acht wedstrijden gewonnen. De Poolse Lightweight heeft een zwarte band in BJJ en heeft van zijn 22 overwinningen er 12 gewonnen door middel van een submission. Zijn laatste wedstrijd won hij van Dave Jansen door middel van een unanimous decision tijdens Bellator 155 op 20 mei 2016.

De volledige line-up, uitzendtijden en zenders:

Early Prelims (23:30 u op UFC Fight Pass) 
– Enrique Barzola vs. Chris Avila
– Sam Alvey vs. Alex Nicholson
– Marco Polo Reyes vs. Jason Novelli

Prelims (1:00 u op UFC Fight Pass)    
– Henry Briones vs. Douglas Silva de Andrade
– Erick Montaño vs. Max Griffin
– Marco Beltrán vs. Joe Soto
– Érik Pérez vs. Felipe Arantes
 
Main Card (3:00 u op FOX Sports 2)
– Alexa Grasso vs. Heather Jo Clark
– Beneil Dariush vs. Rashid Magomedov
– Martín Bravo vs. Claudio Puelles
– Ricardo Lamas vs. Charles Oliveira
– Diego Sanchez vs. Marcin Held
– Rafael dos Anjos vs. Tony Ferguson

*De uitzendtijden en zenders zijn onder voorbehoud.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

John Lineker: ‘’Missen van gewicht zal geen effect hebben op mijn titel kans.’’

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Afgelopen nacht stond UFC Portland ...

Welke uitdager zal Bisping voorgeschoteld krijgen?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De Middleweight divisie staat op ...

Dana White: “Conor McGregor zal misschien nooit meer vechten.”

Conor McGregor laat weer eens van zich horen. Er wordt gespeculeerd dat McGregor een ...