Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


UFC Fight Night 99 stond oorspronkelijk in het teken van de matchup tussen Gunnar Nelson en Dong Hyun Kim, maar door een blessure van de IJslander werd er een volledig nieuwe main event ingepland. Gegard Mousasi en Uriah Hall zullen voor de 2e keer met elkaar de octagon instappen. De eerste ontmoeting ging naar de Amerikaan Hall.


Gegard Mousasi kwam van overwinningen over Dan Henderson en Costas Philippou af voordat hij de octagon met Hall instapte. De Nederlander verloor in de 2e ronde nadat hij geraakt werd door een vliegende knie. Eenmaal op de grond maakte ‘Primetime’ het af. Mousasi gaf meerdere malen aan dat het stom geluk was, en dat hij graag weer eens de octagon zou instappen met Hall.
”Sinds USADA gekomen is ben ik dominant. Uriah Hall won uit stom geluk. Iedereen die verstand heeft van de sport weet dat het stom geluk was. Nummer 1 tot 4 zijn allemaal al ingepland. Als ze mij op korte termijn een gevecht geven dan wil ik het graag opnemen tegen Hall of Silva. Zij hebben nog geen gevecht staan.”

Tijdens de jubileums evenement UFC 200 stond Mousasi gepland om het op te nemen tegen de Braziliaan Thiago Santos. Het zou de tweede van de drie opeenvolgende Brazilianen zijn die Mousasi verslaat. Thales Leites en Vitor Belfort waren ook geen partij voor de Nederlander.. ‘The Dreamcatcher’ won op een dominante manier in de eerste ronde, en werd beloond met een ‘Performance of the Night’ Bonus.
De volledige line-up voor UFN 99, 19 november 2016, SSE Arena, Belfast, Noord-Ierland.


Main Card
Gegard Mousasi vs Uriah Hall
Ross Pearson vs Steven Ray
Timothy Johnson vs Alexander Volkov
Artem Lobov vs Teruto Ishihara

Prelims
Ian McCall vs Neil Seery
Magnus Cedenblad vs Jack Marshman
Kyoji Horiguchi vs Ali Bagautinov
Kevin Lee vs Magomed Mustafaev
Anna Elmose vs Amanda Bobby Cooper
Justin Ledet vs Mark Godbeer
Zak Cummings vs Alexander Yakovlev
Marion Reneau vs Milana Dudieva
Brett Johns vs Kwan ho Kwak
Charlie Ward vs Abdul Razak Alhassan

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Luke Rockhold

Luke Rockhold daagt Fabricio Werdum uit: “Let’s do this.”

Luke Rockhold verrast vriend en vijand door om een gevecht met Fabricio Werdum te ...

(Vlog) UFC 207 Embedded – Episode 2

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 206 Embedded is een ...

Mario Yamasaki: “Ik had de partij eerder moeten stoppen.”

De partij tussen Lewis vs. Browne ging volgens velen te lang door. Desbetreffende scheidsrechter ...

UFC Fight Night 123 Swanson vs. Ortega Recap

Cub Swanson en Brian Ortega verzorgde afgelopen nacht het main event van UFC Fight ...