Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bellator MMA zal deze vrijdag neerstrijken in de WinStar World Casino and Resort in Thackerville, Oklahoma. Het is een ijzersterke kaart waar enorm veel talent op staat zoals, de huidige bantamweight kampioen Eduardo Dantas en voormalig kampioenen, Joe Warren en Marcos Galvao. Ook top prospect A.J. McKee zal proberen zijn ongeslagen record intact te houden die avond. 


Eduardo ‘Dudu’ Dantas (18-4) heeft afgelopen juni de titel weer terug weten te bemachtigen van Marcos Galvao. Hij zal die titel gaan proberen te verdedigen tegen de zelfbenoemde ‘baddest man on the planet’ (Joe Warren) in het main event van de avond. Het zal de tweede keer zijn dat de twee mannen elkaar tegenkomen in de Bellator kooi, de eerste keer was in oktober 2014 waar Warren de wereld wist te schokken en er met een unanimous decision overwinning en de titel vandoor ging. De gameplan van Dantas zal hoogstwaarschijnlijk over het algemeen inhouden om overeind blijven in deze partij, wat al geen makkelijke opgave is tegen de Amerikaanse worstelaar. Weet hij overeind te blijven en de takedown te stoppen dan zal hij zijn lengte en explosiviteit moeten gebruiken om zijn combinaties te landen.

De voormalig kampioen Joe Warren (14-5) heeft de ‘title-shot’ verdient na een submission overwinning over Sirwan Kakai afgelopen september. De ‘baddest man on the planet’ heeft in zijn laatste vijf uitingen een record van 3-2 weten te behalen met overwinningen over Sirwan Kakai, L.C. Davis en kampioen Eduardo Dantas. In de eerste ontmoeting had iedereen Joe Warren eigenlijk al afgeschreven maar wist de Amerikaan iedereen te verassen met een unanimous decision overwinning. De sterkste kant van Warren is altijd zijn worstelen geweest en ga er maar vanuit dat de 40 jarige ‘baddest man on the planet’ dat ook in deze partij weer zal laten zien.

Bellator 166 what to watch: Dantas vs. Warren 2

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Fedor over Sonnen: “Ik keur zijn gedrag niet goed.”

Fedor Emelianenko zal één maand later dan gepland zijn debuut maken voor Bellator. Ook ...

(Video) Deel twee van UFC Battle Lines: Arlovski vs. Barnett

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC Battle Lines komt met ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

De ongeslagen Anastasia Yankova zal in Italië proberen haar ongeslagen record verder uit te ...

UFC Orlando: Road to the Octagon

De UFC-trein raast door en opent haar deuren aankomend weekend in Orlando. Josh Emmett ...