Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Na een aantal weken geen evenement te hebben gehad is het zaterdag weer tijd voor UFC fight night. Ditmaal strijkt de UFC neer in Mexico-stad en zal het main event gaan tussen de nummer drie van de wereld in Tony Ferguson en oud kampioen Rafael Dos Anjos.


De Braziliaan, Rafael Dos Anjos zal  zaterdag weer voor het eerst de octagon betreden sinds hij zijn titel is verloren aan Eddie Alvarez in juli. De voormalige kampioen is onlangs in het nieuws gekomen omdat hij KINGS MMA gaat verlaten om een eigen gym op te starten. Hij zal zich zo snel mogelijk weer naar een titelpartij willen vechten maar zoals we in het vorige artikel al beschreven hebben staat hem een rij met contenders te wachten zou hij winnen van Tony Ferguson. 

Zoals gewoonlijk heeft de UFC zijn bibliotheek weer opengetrokken om voor ons een Free Fight beschikbaar te stellen in aanloop naar het event in Mexico. Voordat Rafael Dos Anjos de titel van Anthony Pettis wist te bemachtigen stond hij tegenover Nate Diaz in actievolle partij.

  

Fight Night Mexico City Free Fight: Rafael Dos Anjos vs Nate Diaz:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC London Media Scrum: Makwan Amirkhani vs Mike Wilkinson

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Joshua Dufort met Makwan Amirkhani ...

(Spoiler) Who`s Next ?!? TUF 22: Edgar vs. Mendes

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. The Ultimate Fighter 22: Edgar ...

Dominick Cruz;”Ik breng hem wel terug naar de realiteit”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Dat is de reactie van ...

Michael Bisping wil Chris Weidman nadat hij Dan Henderson verslagen heeft

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Michael ‘The Count’ Bisping kan ...