Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

UFC 205 Embedded is een vlog die iedereen de kans geeft om een exclusieve blik achter te schermen te nemen in de aanloop naar UFC 205, Conor McGregor geschiedenis kan schrijven door als eerste atleet twee verschillende titels op zijn naam te zetten. Het evenement vindt plaats op zaterdag 12 november in de Madison Square Garden, New York.In deze aflevering gaat Tyron Woodley de New York Giants bezoeken op hun trainingsaccommodatie waar hij Gians’s ster Odell Beckham Jr. een filmpje laat opnemen voor zijn zoon. We zien Eddie Alvarez als hij zich voorbereidt op de persconferentie. Joanna Jedrzejczyk en Tyron Woodley zitten samen in de bus richting Madison Square Garden, en vervolgens zien we de Alvarez McGregor show tijdens de persconferentie via ander perspectief. Kamp Alvarez en kamp McGregor praten nog een beetje na over de persconferentie en Jedrzejczyk en Kowalkiewicz hebben achter de schermen nog een woordenwisseling met elkaar.

De volledige line-up, uitzendtijden en zenders:

Early Prelims (1:00 u op UFC Fight Pass)
– Liz Carmouche vs. Katlyn Chookagian
– Jim Miller vs. Thiago Alves

Prelims (2:00 u op UFC Fight Pass/ FOX Sports 2)

– Vicente Luque vs. Belal Muhammad
– Rafael Natal vs. Tim Boetsch
– Khabib Nurmagomedov vs. Michael Johnson
– Frankie Edgar vs. Jeremy Stephens

Main Card (4:00 u op FOX Sports 2)

– Miesha Tate vs. Raquel Pennington
– Chris Weidman vs. Yoel Romero
– Joanna Jędrzejczyk vs. Karolina Kowalkiewicz
– Tyron Woodley vs. Stephen Thompson
– Eddie Alvarez vs. Conor McGregor

*De uitzendtijden en zenders zijn onder voorbehoud.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like