Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


Alistair ‘The Reem’ Overeem mocht op UFC 203 eindelijk voor de UFC heavyweight titel vechten. In Cleveland nam hij het op tegen Cleveland’s eigen Stipe Miocic die zijn titel voor het eerst verdedigde nadat hij Fabricio Werdum versloeg in Brazilie. Overeem maakte vooral indruk doordat hij in het octagon interview met Joe Rogan aangaf dat Miocic aftikte.

Overeem leek zich te kronen tot kampioen in Cleveland, maar Miocic wist uit zijn guillotine te ontsnappen waarna hij ‘The Reem’ met een paar raken stoten wist uit te schakelen. Tegen Joe Rogan vertelde de voormalig Strikforce kampioen dat Miocic aftikte tijdens zijn guillotine. Overeem kreeg de lachers op zijn hand nadat Rogan via de replays liet zien dat het niet zo was. Het voorval deed Rogan besluiten dat hij geen vechters meer interviewt nadat ze knock out zijn geslagen. Gister legde Overeem in The MMA Hour uit waarom hij er zo heilig van overtuigd was dat Miocic aftikte.

”Joe Rogan zette me voor het blok. Mijn coaches vertelde mij dat Miocic afgetikt zou hebben. Ik vroeg hun of ze er 100% zeker van waren, en dat waren ze. Daarom kwam ik ermee. Rogan sprong erboven op en ik zag dat hij dacht…’Nu heb ik je.’… Daar had hij gelijk in, maar het is allemaal goed nu.”

Het gevecht is inmiddels drie maanden geleden en Overeem kijkt inmiddels weer positief naar voren. ‘The Reem’ geeft Miocic alle credits als hij terug kijkt naar het gevecht.

”We zaten er dichtbij met de guillotine. Hij wist uitstekend te ontsnappen uit de guillotine en daarna gaf hij goed druk. Het was zo snel voorbij dat ik geen schade opgelopen had. Twee stoten met rechts op mijn kaak. Hij heeft een goede rechter hand. Ik was niet moe, mijn gastank was niet leeg, en ik heb geen schade opgelopen. Dus alle credits zijn voor Miocic. Hij is niet voor niets kampioen. Hij is heel sterk en heel accuraat.”
Overeem heeft nog geen naam ingedachte voor zijn volgende gevecht. ‘The Reem’ staat ook open om rematch partijen aan te gaan.

”Ik heb nog geen idee. Er zijn een aantal top 10 gasten die nog niet zijn ingeboekt. Op dit niveau maakt het niet uit. Top 10 of top 5 ze zijn allemaal goed. Ik heb met niemand problemen maar na mijn eerste partij met Fabricio Werdum lijkt me die wel interessant. Ben Rothwell lijkt me ook wel leuk. ‘Bigfoot’ is een gevecht waarvoor ik me graag wil revancheren maar hij vecht niet meer in de UFC. Misschien kan ik me revancheren tegen Travis Brown. Dat gevecht had ik moeten winnen. Ik weet dat ik beter ben dan hem.”

Komend weekend is Overeem commentator voor Glory tijdens Rico Verhoeven vs Badr Hari in Oberhausen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Miesha Tate: ”UFC 200 was de slechtste prestatie uit mijn carrière.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Miesha ‘Cupcake’ Tate won zeer ...

(Spoiler) Who`s Next ?!? TUF 22: Edgar vs. Mendes

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. The Ultimate Fighter 22: Edgar ...

Derrick Lewis vs.Travis Browne tijdens UFC 208

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: USA Today Derrick Lewis ...

Preview: UFC Fight Night: Dos Anjos vs. Alvarez

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De Lightweight kampioen Rafael dos Anjos ...