Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In februari van dit jaar stonden Michael ‘The Count’ Bisping en Anderson ‘The Spider’ Silva tegenover elkaar in de O2 Arena in London. Silva dacht de Engelsman via een vliegende knie knock out te krijgen, maar Bisping werd gered door de bel en wist de partij uiteindelijk nog naar zich toe te trekken via een unanimous decision. Silva begrijpt hier nog steeds niks van en liet dit weten via Instagram. Al snel kwam Bisping met een reactie.

Bisping zou eigenlijk met Gegard Mousasi de octagon instappen in London maar de organisatie koos uiteindelijk toch voor Anderson Silva. Mousasi vocht uiteindelijk als co-main event waarin hij Thales Leites versloeg. Net als zijn landgenoot wist ook Silva niet te winnen in Engeland. Silva dacht de partij beslist te hebben in de derde ronde nadat hij Bisping raakte met een vliegende knie. ‘The Count’ was op dat moment niet aan het opletten omdat hij de scheidsrechter duidelijk wilde maken dat zijn bitje op de grond lag.

Silva vierde de overwinning al terwijl Bisping zich aan het oplappen was om nog twee rondes alles te geven. Nadat de Braziliaan eindelijk door had dat hij niet had gewonnen liet Bisping in de vierde en vijfde ronde zien dat er wat meer nodig is dan een vliegende knie om hem te stoppen. Uiteindelijk won Bisping de partij via een unanimous decision. Gister liet Silva nogmaals weten via Instagram dat hij niet begrijpt dat hij verloren had.

              

”1. Waar kwam deze stoot vandaan? 2. Trap tegen de mond. Waar kwam deze vandaan? 3. Ik ren weg van deze gast. Hopelijk helpen ze mij in dit gevecht. 4. Ik denk dat ik maar ga slapen en dan kom ik zo terug. Ik ben toch thuis. Het is altijd goed om thuis te vechten. God Save the Queen!

De dag dat ik iemand knock out sloeg maar verloor op punten. In het land van de koningin is er geen verschil met Brazilië. Thuis vechten heeft zo zijn voordelen. God Save the Queen!”
De altijd spraakzame en huidige UFC middleweight kampioen. Bisping had niet lang nodig om te reageren.

              

”Dit is alleen een reactie op @Spiderandersonsilva. Je bent nog steeds aan het huilen op Instagram om die beslissing. Zeggen dat ik alleen maar rende en dat je mij knock out sloeg lol. Ten eerste liep jij het hele gevecht achteruit door mij en sloeg ik je 2x naar de grond. Ook waren mijn stoten overduidelijk beter. Je wist een gelukstreffer te landen aan het einde van de 3e ronde waardoor ik neer ging en niet KO lol. Man, je bent het zo gewend dat iedereen voor je buigt dat je hoofd in de war is. Je hebt verloren, deal with it. Een ware martial artist heeft respect bij verlies en winst. Ook nemen ze geen steroïden. Jij meneer, bent nept!”

Na zijn partij met Silva stapte Bisping last minute in om te vechten voor de titel tegen Luke Rockhold. Hier verraste hij de MMA-wereld en sloeg Rockhold knock out op UFC 199. Daarna gunde de kampioen Dan Henderson een kans op de middleweight titel in zijn afscheidsgevecht. Ook hier wist Bisping terug te komen na een paar H-bombs en won zijn rematch via unanimous decision.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Weekly Fight Announcements: UFC

Een nieuwe week, een nieuwe UFC weekly fight announcements. Holly Holm gaat niet wachten ...

UFC 209 Free Fight: Koscheck vs. Woodley

Tyron Woodley wil na de majority draw tegen Stephen Thompson laten zien dat hij ...

UFC Fight Night 126 Cerrone vs. Medeiros Recap

Donald Cerrone stapte vannacht de Octagon in met een verliesreeks van drie partijen en ...