Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Anthony ‘Rumble’ Johnson was eigenlijk van plan om de UFC light-heavyweight titel op zijn naam te zetten deze maand, maar door een blessure van huidige kampioen Daniel ‘DC’ Cormier heeft hij hier een streep door kunnen zetten. ‘Rumble’ kiest ervoor om te wachten op Cormier en wees een gevecht met middleweight Gegard Mousasi af. Hij denkt wel aan een toekomstige switch naar de heavyweight divisie.

Als Light-heavyweight contender was Johnson natuurlijk teleurgesteld dat zijn rematch partij op UFC 206 tegen Cormier niet doorgaat. Hierdoor is ‘Rumble’ gaan kijken naar een eventuele overstap naar de heavyweight divisie. Aan Fox Sports laat hij zijn toekomst plannen weten.

”Ja, ik wil wel vechten op heavyweight. Als het een leuk gevecht is, sta ik daar zeker voor open. Ik heb altijd al gezegd dat ik nog naar de heavyweight divisie wil voordat ik met pensioen ga. Dus dan kan ik het net zo goed nu proberen als ik de mogelijkheid krijg. Er zitten een paar goede heavyweights in die divisie. Dat zijn flinke jongens dus dat is wel een risico, maar ook een grote uitdaging. Ik kijk ernaar uit.”

Cormier kan niet vechten door een scheurtje in zijn lies en er is ook nog geen datum bekendgemaakt wanneer het gevecht dan wel kan plaatsvinden. ‘Rumble’ bleef heel respectvol naar Cormier en stelde het zeer op prijs dat ‘DC’ zijn excuses aanbood over de situatie.

”Niet veel vechters zullen je bellen om te zeggen…’Het spijt me.’…DC was een echte man en belde me op om zijn excuses aan te bieden, en deed dat daarna nog een keer via Twitter. In voorbereiding op dit gevecht heb ik niet meer zoveel op Twitter en social media in het algemeen gezeten. Maar toen ik me inlogde zag ik gelijk zijn bericht. Daar heb ik veel respect voor.”
Voor nu wacht Johnson totdat Cormier herstelt is van zijn blessure en ze een nieuwe datum kunnen inplannen voor hun rematch en titelgevecht.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Conor McGregor: ”Mijn volgende gevecht zal in een boksring zijn.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Conor ‘The Notorious’ McGregor hield ...

(Vlog) UFC 209 Embedded – Aflevering 3

Aflevering 3 van UFC Embedded met Tyron Woodley, Stephen Thompson, Khabib Nurmagomedov en Tony ...