Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Tijdens de persconferentie van Bellator 169 waren het niet de main event atleten die de show stolen maar de co-main event atleten James Gallagher en Anthony ‘Pretty Boy’ Taylor. Na de persconferentie kreeg EPIC MMA de kans om wat vragen te stellen aan de aanwezige atleten.


Bellator featherweight Anthony ‘Pretty Boy’ Taylor is een zelfverzekerde jongeman en denkt te weten wat er nodig is om de ‘hypetrain’ genaamd James Gallagher te stoppen. ‘Pretty Boy’ is altijd erg aanwezige en heeft een energie level wat menig mensen kunnen zien als arrogant, maar de man weet ook heel goed dat hij door zijn grote mond deze kans heeft gekregen. Zo staat de ‘Pretty Boy’ in zijn tweede Bellator partij gelijk in het co-main event. We vroegen hem onder andere hoe hij het vond dat Bellator zijn tegenstander zo aan het promoten is.

De 20-jarige Gallagher heeft zijn eerste professionele partij iets meer dan een jaar geleden gehad maar zijn jonge carrière is indrukwekkend. De Ier is ongeslagen in vier partijen en hoopt daar aankomende vrijdag een vijfde bij op te tellen. Door veelal gezien als ‘the next big fighter’ uit Ierland traint bij Straight Blast Gym in Dublin met onder andere Gunnar Nelson en Ierse superster Conor McGregor. De jongeman weet goed dat alle ogen op hem gericht zullen zijn aankomende vrijdag en zal er alles aan doen om zijn Ierse fans een show te geven, of hoe hij het noemt ‘The Gallagher Show.

 
De Japanse Satoshi Ishii heeft tijdens de olympische spelen in 2008 de gouden plak weten te bemachtiging in het Judo maar is volop bezig om zijn staande werk te perfectioneren. Waar beter om dat te trainen dan bij Kops Gym in Amsterdam samen met Gegard Mousasi onder leiding van Bert Kops. De grote Japanner denkt deze partij te kunnen winnen met zijn judo, uithoudingsvermogen en zijn staande werk. We zullen volgens hem een ander gevecht zien dan zijn voorgaande partijen en hij is van plan om zijn staande en voetenwerk te laten zien aankomende vrijdag.

Muhammed ‘King Mo’ Lawal is een ware veteraan van de sport met zijn record 19-5. Hoewel hij ditmaal weer in het buitenland vecht maakt dat volgens hem niks uit. Op de vraag wat zijn eerste gedachte was toen hij hoorde dat hij in Ierland zou vechten zei Lawal, ik hoop dat het niet koud is.   Lawal traint bij American Top Team en geeft aan dat zijn voorbereiding perfect is geweest om zijn totale game te verbeteren. De Amerikaan houdt niet van decisions en ook niet van submissions en zal aankomende vrijdag ook proberen te gaan voor een KO of TKO.

Bekijk hieronder de volledige card van Bellator 169:

  • Satoshi Ishii vs. Muhammed “King Mo” Lawal
  • Anthony Taylor vs. James Gallagher
  • Brian Moore vs. Daniel Weichel
  • Elina Kallionidou vs. Sinead Kavanagh
  • Cameron Else vs. Dylan Tuke
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) Djamil Chan: “Derek Campos, You Better be Ready”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Djamil Chan zal aanstaande vrijdag ...

(Video) Bellator 169 post-fight interviews

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bellator heeft opnieuw voet weten ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

Douglas Lima zal zijn titel verdedigen tegen Rory MacDonald en Ilima-Lei Macfarlane en Emily ...