Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


The UFC lightweight kampioen heeft nog niks van zich laten horen nadat hij van zijn featherweight titel gestript was om UFC 206 Toronto te redden. Conor ‘The Notorious’ McGregor en zijn vriendin Dee Devlin zijn zich aan het voorbereiden op hun eerste kind, maar achter de schermen is ‘The Notorious’ bezig met zijn aankomende toekomstplannen.

Ariel Helwani bracht het nieuws als eerst naar buiten en werd later bevestigt door California Athletic State Commission executive officer Andy Foster. Naast zijn licentie kreeg McGregor ook zijn federale ID.

”Hij is nu gekwalificeerd als bokser. Ik zie hem graag vechten in California. Het moet wel de juiste tegenstander zijn en zeker iemand met een hoog niveau. We zijn blij dat we hem een licentie hebben kunnen geven, en dat hij nu een Californian vechter is.”, aldus Foster.

Volgens FloCombat heeft McGregor ook plannen om in andere staten zijn bokslicentie aan te vragen, maar ze wisten nog niet om welke staten het ging.

Nu McGregor zijn bokslicentie heeft zullen de geruchten en discussies weer opwaaien omtrent een gevecht tussen de UFC superster en gepensioneerde bokskampioen Floyd ‘Money’ Mayweather. De Amerikaanse bokser is ongeslagen met pensioen gegaan met een record van 49-0 waarvan hij er 26 won op knock out.

Rond UFC 205 gaf Mayweather aan dat hij genoeg heeft van alle geruchten en discussies rondom de twee en wilde hij dat de media stopte met het voeren van speculaties. Echter, zochten de twee vechter elkaar weer verbaal op nadat McGregor geschiedenis schreef op UFC 205. De vraag blijft dus nog altijd staan of we ooit een bokspartij zien van Mayweather vs McGregor.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) Bas Rutten: UFC 202: Diaz vs McGregor II Fight Analysis

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zaterdag is het zover, ...

Alexa Grasso: Mexicaanse dreiging

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMA Fighting Alexa Grasso ...